17 вересня - День усиновлення!

Дата: 17.09.2023 11:16
Кількість переглядів: 583

Фото без описуШановні батьки! Від апарату міської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто прийміть щирі вітання в День усиновлення!!!

28 липня 2023 року Президент України Володимир Зеленський підписав відповідний указ про перенесення Дня усиновлення з 30 вересня на 17 вересня День усиновлення став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. В Україні його почали відзначати з 2009 року. З кожним роком в країні зростає число сімей, які бажають взяти обділену батьківською ласкою дитину — суспільство стає гуманнішим і більш чуйним до болю чужих людей. Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято  сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У цей день кожен небайдужий українець від імені усього суспільства, має щиро дякувати батькам- усиновителям, опікунам,прийомним батькам, батькам – вихователям, які дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї. День усиновлення – це не тільки свято подяки, але й нагадування про тих, хто досі не зазнав батьківської опіки.
Прийняття у свою сім’ю дитини – це дуже відповідальний крок, адже батьки – це наче два міцних крила, що підтримують у польоті долю дитини протягом всього її життя, захищають від негараздів та зігрівають своїм теплом. Мамою і татом можна стати народивши власну дитину, а ще можна стати батьками усиновивши дитину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування.
Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам - вихователям за те, що діти залишилися в сім’ї та отримують належне виховання, догляд і любов! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, та віддаєте своє душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у ваших сім’ях, щастя мати родину.
Нехай кожна мить віддана вихованню дітей приносить вам тільки радість!
Нехай у Ваших домівках завжди лунає дитячий сміх, а діти будуть здоровими, успішними і щасливими. Хай кожного дня примножується щедрість та милосердя Ваших душ заради дітей, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зі святом Вас!
 
З повагою
міський голова Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь