11 листопада 2022 року відбулося засідання комісії з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської територіальної громади

Дата: 11.11.2022 16:07
Кількість переглядів: 203

11 листопада 2022 року відбулося засідання комісії з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської територіальної громади.

Члени комісії розглянули питання відповідно порядку денного:

  • Про демонтаж пам’ятників О.Суворову та О.Пушкіну в м. Тульчин.

Вирішили підготувати проект рішення про демонтаж пам’ятників  для розгляду депутатами і винесення на сесію Тульчинської міської ради.

  • Про результати проведення інвентаризації розміщених на фасадах будівель меморіальних дошок щодо, можливого, зняття окремих із них.

Вирішили підготувати проект рішення про демонтаж окремих меморіальних дошок для розгляду депутатами і винесення на сесію Тульчинської міської ради.

  • Про результати проведення інвентаризації пам’яток, розташованих на території Тульчинської територіальної громади, які увічнюють події або пам’ять осіб, причетних до історії та культури рф та підлягають зняттю.

Вирішили звернутися до Міністерства культури та інформаційної політики України щодо вилучення з Державного реєстру нерухомих пам'яток України та подальшого демонтажу.

Також дано завдання провести інвентаризацію пам’ятників монументального мистецтва періоду Другої світової війни, які розташовані на території Тульчинської громади.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь