Пошук

Волонтери пробації

Дата: 29.11.2022 11:27
Кількість переглядів: 174

«Волонтерство» буває різним і зачіпає різноманітні сфери нашого життя. Тульчинський районний відділ пробації підтримує та допомагає людям, що звільнились з місць позбавлення волі, а волонтери можуть допомогти у запобіганні повторного вчинення злочинів.

Діяльність волонтерів пробації здійснюється відповідно до ЗУ (Закон України) «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених Кримінально-виконавчим кодексом України, ЗУ «Про захистперсональних даних», ЗУ «Про пробацію» та нормативно-правовими актами,що регулюють організацію пробації.

Основні вимоги до кандидатів у волонтери пробації: бажання працювати та позитивний настрій, стресостійкість, добре розвинені комунікативні навички; націленість допомагати у вирішенні соціальних питань; відсутність не погашеної чи не знятої у законному порядку судимості.

Запрошуємо до волонтерства небайдужих громадян, які досягли 18 річного віку та володіють певними знаннями, уміннями та навичками, що можуть допомогти у виконанні завдань соціально-виховної та профілактичної роботи з
клієнтами пробації, сприяти їх працевлаштуванню, залученню до навчання та соціально-корисної роботи, наданню консультацій правопорушникам та їх сім’ям.

Участь у волонтерській діяльності має свої переваги, які можуть вплинути на професійне самовизначення та становлення, полягають в оволодінні знаннями та навичками у сфері соціально-психологічної роботи та юридичної практики, набутті досвіду індивідуальної та групової роботи. Волонтери також розвивають власні лідерські якості, творчі здібності, мають можливість бути не тільки активними громадянами а й забезпечувати безпеку суспільства беручи участь у соціально-виховній роботі з порушником та надаючи йому допомогу при відбуванні покарання у громаді. 

Кожен небайдужий та ініціативний може приєднатися до співпраці. 

Сподіваємось, що спільними зусиллями ми зможемо забезпечити максимальну безпеку суспільства!

Звертатись за адресою: вул. М. Леонтовича, 65, м. Тульчин, тел. 096 198 25 65

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь