Пологове відділення Тульчинської ЦРЛ отримало 18 наборів преміальних косметичних засобів для немовлят виробництва французької компанії Mustela

Дата: 23.12.2022 09:33
Кількість переглядів: 111

Життя продовжується навіть в умовах жорстокої війни. Яскравим свідченням цього є діти, які народжуються в громаді щодня. Від 1 січня 2022 року в пологовому відділенні Тульчинської ЦРЛ народилося вже 338 діток. І ми маємо дбати про наше майбутнє, які будуть жити у щасливій та Незалежній Україні!

Подарунки вже почали роздавати молодим матусям. У перші дні життя немовляті потрібен особливий догляд, який повністю забезпечують косметичні засоби від Mustela.

Допомогу надали до різдв’яно-новорічних свят в межах проєкту Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб “Пакунок по догляду за малюком”. Пакунки отримають молоді матусі Вінниччини, чиї дітки з’являться на світ у період по 1 січня включно. В межах проєкту розподілили 1 000 боксів із преміальною продукцією Mustela між усіма громадами Вінниччини. У пакунках – пом'якшувальні шампуні, гелі 2 в 1 для волосся і тіла, креми від себорейних кірочок, вітамінізовані захисні креми, зволожуючі крем-емульсії, молочко для тіла та інші гігієнічні засоби, необхідні немовлятам з перших днів життя.

Святкова гуманітарна ініціатива започаткована керівником Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Volodymyr Groysman спільно із засновниками Штабу - головою Вінницької громади Сергій Моргунов та В’ячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради.

#ГуманітарнийШтаб

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь