Освітні заклади Тульчинської громади отримали генератори від партнерів з Литви

Дата: 28.12.2022 16:28
Кількість переглядів: 224

Нещодавно освітні заклади нашої громади отримали генератори від партнерів з Литви. Всім очевидно, що це надзвичайно важлива та необхідна техніка для функціонування шкіл та дитячих садочків. Тому хочемо тут розповісти хто посприяв у отриманні цієї допомоги та висловити величезну вдячність від імені колективів освітніх закладів, батьків та усіх мешканців громади. 

Перш за все, дякуємо Український центр - Ukrainos centras  у Вільнюсі за лобіювання інтересів нашої громади у Литві та нашій землячці Alesya  Kholodova, яка посприяла у співпраці з партнерами.

Потужний генератор у дошкільний навчальний заклад №1 придбав університет VDU Švietimo akademija. З Литви у Тульчин його привіз кінорежисер Petro Olar. Щиро дякуємо університету за таку важливу на сьогодні допомогу та окрема вдячність пану Петру за доставку.

Ще три генератори, масло для них, ліхтарі та теплову пушку отримали Тульчинський ліцей №2, Мазурівський ліцей та дитячий дошкільний заклад №4. 
Вислюємо щиру вдячність за сприяння Algirdas Kumža та нашим литовським друзям Edmundas Jakilaitis з Stiprūs Kartu  і директору dr. Arūnas Gelūnas 

Дякуємо за логістичну підтримку та допомогу Гуманітарному штабу Львівський палац мистецтв   Lviv Art Palace  та Тульчинській філії ТОВ "ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ", директору ТОВ'Тульчинмясо" Наталії Кудельській, Почесному консульству Литовської Республіки у Тернополі та Почесному консулу Ярославу Візняку. 

Щиро раді, що коло наших міжнародних друзів та партнерів збільшується. Працюємо далі заради вас та Перемоги.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь