Сьогодні, 17 лютого 2023 року в Тульчинській громаді попрощалися з загиблим Віталієм Криворучко

Дата: 17.02.2023 19:36
Кількість переглядів: 391

З молитвою, сльозами на очах та скорботою рідні, друзі, побратими, мешканці села Ганнопіль та Тульчинської громади проводжали в останню путь Віталія Криворучка. Страшна війна без жалю забрала життя нашого захисника, мужнього земляка, який боронив українську державу від російського окупанта.

Криворучко Віталій Едуардович народився 16 березня 1970 року в с.Ганнопіль. З дитинства мати виховувала в ньому працьовитість, повагу до старших, почуття відповідальності та любов до рідного краю.
Після навчання в школі Віталій Едуардович розпочав свою трудову діяльність у місцевому господарстві «8 Березня», де працював газоелектрозварювальником та механізатором.
З 1988 по 1990 рік проходив службу в армії, після чого повернувся працювати у рідне село, тут одружився та створив сім'ю. З дружиною Валентиною виховали доньку та сина. Віталій був добрим чоловіком, хорошим, люблячим батьком і дідусем, гідним прикладом для своїх дітей та онуків. Для матері був єдиним сином, надійною підтримкою та опорою. Для родини та друзів - вірним та чуйним, турботливим та відповідальним.

Віталій любив Батьківщину, тому, не замислюючись, з перших днів війни став на захист України і до останнього подиху був вірний військовій присязі.
Солдат Криворучко Віталій Едуардович, служив командиром відділення - командиром машини 1 мотопіхотного відділення 3 мотопіхотного взводу 1 мотопіхотної роти військової частини А2896.

Віталій Едуардович загинув 12 лютого 2023 року під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Невельське Донецької області.
Захищаючи усіх нас від окупантів, він віддав найдорожче – життя. Вчора захисник повернувся додому «на щиті», а сьогодні в його рідному Ганнополі сотні людей зібралися, щоб провести Віталія Едуардовича в останню путь.

Панахида та церемонія прощання відбулася в церкві с.Ганнопіль. Слова співчуття висловили представник Тульчинського РТЦК та СП капітан Михайло Цмовз, голова районної ради Василь Неборецький, голова районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та староста Ганнопільського старостинського округу Михайло Цюпра.

Поховали воїна на кладовищі в селі Ганнопіль. Військові віддали останню шану, за традицією, воєнним салютом.

Висловлюємо щирі співчуття матері Любов Павлівні, дружині Валентині Дмитрівні, дітям Аліні та В'ячеславу, всім рідним та близьким, побратимам та односельцям. Неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати близької людини, та нехай добрий й світлий спомин про захисника назавжди залишиться у пам'яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Вічна і світла пам'ять Віталію Едуардовичу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь