28 лютого 2023 року, жителька Тульчинської громади Мочуляк Надія Максимівна святкує свій 100-річний ювілей

Дата: 28.02.2023 17:12
Кількість переглядів: 215

Сьогодні, 28 лютого 2023 року, жителька Тульчинської громади Мочуляк Надія Максимівна святкує свій 100-річний ювілей. Це значуща подія не лише для самої ювілярки, а й для всієї її родини та нашої громади.

З 100-річним ювілеєм пані Надію сьогодні привітали заступник міського голови Алла Поваляєва, начальник управління соціального захисту населення Алла Авраменко, депутат Тульчинської міської ради Михайло Митрицан, помічник народного депутата України Лариси Білозір Галина Лозінська та староста Віталій Процепко.

Надія Максимівна народилася в простій сільській родині в селі Холодівка, де була єдиною дитиною. Вона закінчила 7 класів Холодівської школи. У 18 років одружилася, разом з чоловіком народили та виховували 5 дітей.

В 1962 році разом з родиною переїхала в село Кинашів, де й проживає по даний час.

У Надії Максимівни велика родина. Протягом свого довгого життя вона стала бабусею, прабабусею, та прапрабабусею - окрім дітей вона має 12 онуків, 11 правнуків і 4 праправнуків.

Попри те, що Надія Максимівна пройшла через багато випробувань у своєму житті, вона завжди залишалася оптимісткою і вірила у краще майбутнє.

І сьогодні, коли її онук та правнук стали на захист нашої країни, вона вірить у Перемогу України та чекає їх повернення з фронту.

Надія Максимівна для кожного з нас є прикладом сильної жінки. Її життєва мудрість та досвід є великим надбанням, за своє довге та насичене життя вона зробила великий внесок у розвиток свого села та нашої громади.

Зичимо пані Надії міцного здоров'я, довгих років життя, щастя, мирного неба, дочекатися Перемоги та обійняти своїх захисників!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь