Невдовзі Тульчин запросить гостей на "прогулянку з Щедриком" 

Дата: 04.03.2023 16:28
Кількість переглядів: 289

Тульчинська громада стала однією із учасників проекту "Квести: Відкриваємо скарби України", який реалізується  у співпраці із польським проєктом Questy - Wyprawy Odkrywców  і Fundacja Mapa Pasji. 
Для втілення проекту було обрано 7 областей, по дві громади з кожної. З Вінницької області у проект потрапив Тульчин та Хмільник.

На першому етапі представники нашої громади Віра та Владислав Вігуржинські відвідали місто Сокаль, Львівської області та переймали досвід створення вуличних квестів. Другий етап - створення інтригуючої туристичної гри про Тульчин. Символічно, що саме в перші дні весни, 1 та 2 березня 2023 року, тульчинська команда разом з представником проекту Миколою Біликом працювала над створенням маршруту. 

Спочатку пан Микола поділився секретами, які потрібно врахувати під час написання квесту. Потім учасники накопичували та обговорювали "туристичні скарби" міста і пішли їх досліджувати аби звернути увагу на цікаві деталі, у яких і ховаються особливості Тульчина.

Команда авторів із ентузіазмом впоралася із завданням та пообіцяла не зупинятися на одному маршруті. За рахунок проекту буде надруковано тираж брошур із умовами квесту, який невдовзі кожен зможе пройти. Адже особливість вуличного квесту у тому, що він буде доступний завжди.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь