Реалізація проекту “Зміцнення громад заради перемоги та відродження України” в Тульчинській громаді

Дата: 03.03.2023 17:29
Кількість переглядів: 238

Війна внесла у діяльність міської ради чимало змін, зросла необхідність консолідувати зусилля, щоб ефективно протистояти зовнішнім викликам, спільно працювати над вирішенням нагальних завдань. Ніхто не був готовий до тих викликів. Проте оглядаючись назад, здається, що ми з основними впоралися, хоч і діяли навгад, бо плану дій не було.

У рамках проекту “Зміцнення громад заради перемоги та відродження України” для Тульчинської громади було здійснено ряд корисних заходів. У результаті співпраці з'явилася "Концепція відбудови та сталого економічного розвитку", яка була затверджена рішенням виконавчого комітету 25 грудня 2022 року №350. Також громада отримала два генератори для комунальних підприємств, що дозволило підвищити рівень енергозабезпечення та забезпечити жителів безперебійним наданням комунальних послуг. Також одним із результатів участі громади у проєкті став знятий відеоролик для французьких партнерів про об'єкти громади, які потребують інвестицій. Це дозволяє привернути увагу до потенціалу громади та надати їй можливість на отримання додаткових інвестицій, що дозволить здійснювати нові проекти, покращувати якість життя мешканців та забезпечувати сталий розвиток. 
 
Чудовою частиною проекту була сесія щодо планування відбудови та сталого економічного розвитку. Стратегічну сесію провела Юлія Вусенко. Під час зустрічі громадою визначено низку воєнних та повоєнних потреб. Розуміючи основні виклики з якими стикаються громади у зв’язку з воєнними діями в Україні, усі учасники стратегічної сесії визначили пріоритетні питання, які безпосередньо впливають на життя людей.
Під час проведення стратегічної сесії, учасники були поділені на групи та представляли різні середовища, озвучили своє бачення у вирішенні проблемних питань громади. Після опрацювання проєктів, було проведено узагальнення та визначення найбільш важливих, з урахуванням сьогоднішніх реалій та тієї ситуації яка є в Україні в зв’язку з російським вторгненням. У підсумку було розроблено Дорожню карту впровадження концепції відбудови та сталого економічного розвитку Тульчинської міської територіальної громади 
 
Завдяки проекту ми бачимо наші завдання на перспективу та продовжуємо рухатися вперед, щоб підвищувати рівень життя наших жителів та внутрішньо переміщених осіб. У пріоритеті безпека громадян, екологія, впровадження цифровізації, розвиток економіки та відновлення об'єктів культури.

Проект «Зміцнення громад заради перемоги та відродження України» «Зміцнення громадської довіри»USAID/UCBI III виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь