9 березня 2023 року о 14.00 год. в конференц-залі (3 поверх) Тульчинської міської ради відбудеться засідання комісії з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської

Дата: 06.03.2023 11:47
Кількість переглядів: 380

9 березня 2023 року о 14.00 год. в конференц-залі (3 поверх) Тульчинської міської ради відбудеться засідання комісії з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської територіальної громади

Порядок денний комісії з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської територіальної громади:

  1. Про початок роботи засідання, діяльність, кількісний та поіменний склад комісії з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської територіальної громади.

Доповідає Чуба В.В.

 

2. Про розгляд клопотання жителів Зарічненського старостинського округу щодо перейменування вул. Гагаріна в с. Зарічне на вул. Ігоря Бурдейного та перейменування вул. Мічуріна в с. Зарічне на вул. Захисників України.

      Доповідає Чуба В.В.  

 

3. Про розгляд звернення жителів Копіївської територіальної громади щодо    перейменування вул. Пушкіна в с. Копіївка на вул. Петрова.

        Доповідає Чуба В.В.  

 

4.  Про розгляд звернення командира військової частини А1231, полковника А. Сідаша щодо найменування однієї з вулиць м. Тульчин чи однієї з паркових зон міста на честь героя-рятівника, кавалера ордена «За мужність», Голди Віталія Дмитровича.

 Доповідає Чуба В.В.  

 

5. Про розгляд звернення жителів провулку Халтуріна в м.Тульчин щодо перейменування провулку Халтуріна на провулок загиблого земляка-захисника.

Доповідає Чуба В.В.  

 

6. Про розгляд звернення жителя м. Тульчин Білошицького Д.О. щодо перейменування у рамках дерусифікації вулиць на честь видатних українських та зарубіжних діячів.

Доповідає Чуба В.В.  

 

7. Про розгляд звернення жителів Тульчинської територіальної громади щодо збереження назви вулиці Желюка в м. Тульчин.

    Доповідає Чуба В.В.

 

  1. Про розгляд звернення жителів Тульчинської територіальної громади щодо перейменування вулиці Гагаріна в м.Тульчин на вулицю Церковну.

Доповідає Чуба В.В.

 

  1. Про розгляд колективного звернення Якіменка Володимира Петровича,  Прудиус Алли Миколаївни, Панченка Антона Олександровича та інших громадян України згідно підписного листа, що додається щодо  перейменування вулиці Пушкіна в м. Тульчин на вулицю Олександра Панченка.

    Доповідає Чуба В.В.

 

 

10.  Про розгляд звернення тимчасово виконуючого обов’язки командира військової частини А0998 Віталія Павельчука щодо перейменування вулиці Пушкіна у м.Тульчин, на якій упродовж двадцяти років проживав загиблий  у  російсько-українській війні Олександр Панченко.

     Доповідає Чуба В.В.

 

  1. Про розгляд звернення жителів вулиці Пушкіна в м.Тульчин щодо перейменування вулиці Пушкіна на вулицю Староміську.

Доповідає Чуба В.В.

 

  1. Про розгляд звернення жителів вулиці Халтуріна в м.Тульчин щодо перейменування вулиці Халтуріна на вулицю Затишну.

Доповідає Чуба В.В.

 

  1.  Про розгляд звернення депутата Тульчинської міської ради Максимчука Віталія, голови вуличного комітету Єременко Т.М. та жителів м. Тульчин щодо перейменування вулиці Суворова в м.Тульчин на вулицю Станіслава Потоцького.

Доповідає Чуба В.В.

 

  1.  Про розгляд звернення жителів вулиці Артоболевського в м.Тульчин щодо перейменування вулиці Артоболевського в м.Тульчин на вулицю Студентську.

Доповідає Чуба В.В.

 

  1.  Про розгляд звернення жителів провулку Артоболевського в м.Тульчин щодо перейменування провулку Артоболевського в м.Тульчин на провулок    

 Калиновий.

Доповідає Чуба В.В.

 

  1. Про розгляд звернення жителів вулиці Достоєвського та провулку Достоєвського в м.Тульчин щодо перейменування вулиці Достоєвського та провулку Достоєвського на вулицю/провулок Підгірна/ий або Тиха/ий.

Доповідає Чуба В.В.

 

  1. Про розгляд звернення жительки Тульчинської міської територіальної громади Катерини Клапай щодо надання пропозицій стосовно перейменування вулиць та провулків в Тульчин та в Тульчинській міській територіальній громаді.

    Доповідає Чуба В.В.

 

  1. Про розгляд звернення жителів села Сільниця щодо  перейменування вул. 8 Березня в с. Сільниця на вул. Незламності.

      Доповідає Чуба В.В.  

 

  1. Про розгляд звернення жителів с. Холодівка щодо перейменування вулиць в с. Холодівка: вул. Жовтнева  на вул. Миру, вул. 9 січня на вул. Вишнева, вул. Комарова на вул. Кленова.

Доповідає Чуба В.В.  

 

  1. Про розгляд звернення жителів Тарасівського старостинського округу щодо перейменування вул. Гагаріна в с. Тарасівка на вул. Миру.

Доповідає Чуба В.В.  

 

  1. Про розгляд звернення  жителів Михайлівського старостинського округу щодо перейменування вул. Комарова на вул. Сонячна, вул. Ватутіна на вул. Козацька у с. Михайлівка та вул. Берегового на вул. Свідницького у с. Маньківка.

Доповідає Чуба В.В.  

 

  1. Про розгляд звернення жителів Кирнасівського старостинського округу щодо перейменування вулиць в смт. Кирнасівка.

Доповідає Чуба В.В.  

 

  1. Про розгляд пропозицій старости Дранського старостинського округу О.С. Вовк щодо    перейменування вул. 8 Березня на вул. Сонячна в с. Дранка, вул. 1 Травня на вул.   Шкільна, вул. Гагаріна на вул. Польова в с. Одаї.

   Доповідає Чуба В.В.  

 

  1. Про розгляд інформації Бранець С.І. щодо назв вулиць та пам’яток культури на території Тиманівського старостинського округу.

Доповідає Чуба В.В.  

 

  1. Про розгляд звернення депутата міської ради Веретковського О.В. щодо       перейменування с. Суворовське та вулиць у с. Суворовське.  

      Доповідає Чуба В.В.  

 

  1. Про розгляд звернення директора Тульчинського ліцею №1 І.Третяка щодо  встановлення на фасаді ліцею меморіальної дошки лейтенанту Покиньчереді   Ростиславу Васильовичу.

      Доповідає Чуба В.В.  

 

27. Про результати проведеного електронного та на паперових носіях обговорення питання перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих в м. Тульчин.

     Доповідає Чуба В.В.

 

28. Про результати проведеного електронного та на паперових носіях обговорення питання перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих в старостинських округах Тульчинської міської територіальної громади.

     Доповідає Чуба В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь