Служба у справах дітей повідомляє

Дата: 07.03.2023 10:04
Кількість переглядів: 341

Зовсім нещодавно наш ворог обрав для себе досить вразливу категорію людей у нашій країні – підлітків, і намагається через них сіяти ворожнечу всередині України. Вказаний рух сягає корінням японського мультфільму-аніме «Hunter x Hunter», де за сюжетом діє злочинна організація «Геней Редан», також звана «Павуком», символом якої є павук із цифрою «4».

Основними центрами проведення зборів учасники «РЕДАН» обирають людні місця – площі, торгівельні центри тощо, де збираються у групи. В протистояння руху «РЕДАН» також створюються групи анти – «РЕДАН», до яких входить так званий неформальний рух «ОФНИКИ», які не визнають представників «РЕДАН» та вступають з ними у фізичне протистояння.

Перші прояви активності даного угрупування з’явилися у великих містах рф. Вже через декілька днів соціальними мережами почали розповсюджуватися створені чат-групи в Україні, після чого випадки угрупувань були зафіксовані в багатьох містах нашої країни.

Суспільство вважає, що поширення цієї субкультури в нашій країні – це російська інформаційно-психологічна дестабілізація ситуації в Україні. Адже молодь – це вразлива ланка у суспільстві, яка ще не до кінця здатна контролювати свої вчинки та емоції, а тому батькам потрібно бути в довірливих стосунках з дітьми, щоб помітити зміни в їхній поведінці та вчасно запобігти скоєнню групових порушень публічного порядку, де можуть постраждати самі діти.

02 березня 2023 року за участі головного спеціаліста служби у справах дітей Тульчинської міської ради, працівника ювенальної превенції Тульчинського районного відділу поліції, поліцейського офіцера Тульчинської територіальної громади було відвідано ліцеї Тульчинської міської ради Вінницької області та проведено профілактичні бесіди серед здобувачів освіти. Особлива увага акцентувалася на новому молодіжному русі, що схиляє підлітків до вчинення масових сутичок, які в подальшому тягнуть за собою відповідальність.

Батькам важливо пам’ятати, що поширення таких субкультур – це не причина, а наслідок психологічних та сімейних проблем у підлітків. Потрібно спілкуватися із своїми дітьми, звертати увагу на їх поведінку, коло спілкування та способи проведення дозвілля!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь