Привітання з  Міжнародним жіночим днем!

Дата: 08.03.2023 11:48
Кількість переглядів: 224

Чарівні жінки Тульчинської громади! Від усього серця вітаю вас із  Міжнародним жіночим днем - 8 березня!
Усе найдорожче і прекрасне, що є у нашому житті – любов і сім’я, народження і щастя, радість і надія, пов’язане з вами, - наші жінки. Ви натхненно працюєте, утверджуєте успіхи і підтримуєте у тяжкі хвилини, прикрашаєте дні теплом, добром і ніжністю.

Вже понад рік ви, дорогі жінки, щодня робите усе можливе, а іноді й неможливе, щоб підтримати наших захисників, переселенців та жителів деокупованих територій. Багато хто з вас змушений сьогодні впоратися самостійно, без допомоги сина, чоловіка, батька.

Сьогодні ми передусім віддаємо данину наполегливій боротьбі жінок за рівні права і можливості. Ви проходите службу на посадах зв’язківців, снайперів, операторів-навідників, командирів взводів та інших відповідальних позиціях. Немає жодної військової частини, де б не було жінки, яка робить свій внесок у посилення обороноздатності нашої країни. Ви завжди поруч. Ви є уособленням самої України – незламної, красивої, творчої, вільної.

На жаль, війна забирає у вас синів, братів, чоловіків, друзів. І це великий біль для всієї громади. Ми щиро співчуваємо і підтримуємо. Ви не самотні, ми завжди поряд. Вічна слава та вічна пам’ять нашим героям. А вам - матерям, донькам, сестрам, дружинам, бабусям - низький уклін.

Я щиро вірю, що усі труднощі та негаразди минуть, Перемога буде нашою. І тоді вже ніщо та ніхто не затьмарить вашої посмішки. Нехай доля буде до вас прихильною, нехай вас супроводжують радість і удача, підтримка, розуміння і любов близьких людей.

Міцного здоров’я та щастя вам і вашим родинам, дітям, онукам. Нехай живими та здоровими повернуться додому усі, кого ви так сильно чекаєте. Добра і благополуччя у кожному домі. Перемоги і миру всім нам!

Слава Україні, Слава Українським Жінкам!

Міський голова 
Валерій Весняний

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь