Пошук

Повідомлення про намір змінити тариф на поводження з твердими побутовими відходами для населення, підприємств та організацій Тульчинської ТГ

Дата: 07.04.2023 09:46
Кількість переглядів: 239

На виконання п. 2 розділу ІІ «Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 р. №130, КП «Тульчинкомунсервіс», доводить до відома споживачів, що має намір провести перерахунок діючих тарифів на послуги по поводженню з твердими побутовими відходами.

На сьогоднішній день на підприємстві діють тарифи затверджені Рішенням 62 сесії Тульчинської міської ради 6 скликання №2025 від 21 квітня 2015р., які на даний час забезпечують покриття витрат по поводженню з ТПВ лише на 24%. За підсумками роботи 2022р. КП «Тульчинкомунсервіс» отримує значні збитки по поводженню з ТПВ. Так як протягом останніх вісьми років неодноразово пінімалися ціни на:
- Паливно мастильні матеріали на 277,58%, з 18,33 грн./л до 50,88грн./л. без ПДВ;
- Зріс рівень мінімальної заробітної плати на 550,08%, з 1218,00грн. до 6700,00грн.;
- Збільшилась сума екологічного податку на 477,71% за 1т;
- Збільшилися витрати на захоронення;
- Збільшилися суми амортизаційних відрахувань на автотранспортні засоби
- Збільшилася вартість послуг від сторонніх організацій;
- Зросла вартість запасних частин, для ремонту автомобілів.

Розрахунки подані згідно чинного законодавства, відповідних цін та враховуючи всі фактори, тому підняття буде значним, на 413%,.
Для безперебійної роботи підприємства та надання якісних послуг пропонуємо на затвердження такі види тарифів на поводження з твердими побутовими відходами:
- Для фізичних осіб Тульчинської ТГ (багатоповерхові будинки та приватний сектор з усіма видами благоустрою), 44,64 грн. з 1 людини в місяць;
- Для бюджетних і госпрозрахункових юридичних осіб, яким буде надаватися послуга нашим підприємством 186,54 грн./м.куб.;
- Для фізичних, бюджетних і госпрозрахункових юридичних осіб, які самостійно будуть вивозити ТПВ на полігон для складування ТПВ, 95,28 грн/м.куб.

Структура тарифу на поводження з ТПВ

Графік періодичності надання послуг по поводженню з твердими побутовими відходами КП "Тульчинкомунсервіс" по Тульчинській ТГ

КП «Тульчинкомунсервіс» прийматиме зауваження та пропозиції від фізичних, юридичних осіб та їх об`єднань, протягом 7 календарних днів, за ел.адресою; 22742@ukr.net, або за фактичною адресою: вул.М.Леонтовича 65. м.Тульчин, Вінницька обл., де також можна отримати більш детальну інформацію по розрахунках тарифу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь