Вітання із світлим Воскресінням Христовим!

Дата: 15.04.2023 22:55
Кількість переглядів: 223

Фото без описуШановні жителі та гості громади! Щиро вітаю вас із світлим Воскресінням Христовим! У цей непростий час Великдень ще більше об'єднує нас у щирій молитві за мир і спокій у рідній державі. Сьогодні ми переконані, що ніщо не зрівняється з силою віри, надії та любові, навіть смерть. Своїм воскресінням Христос довів: найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю, можуть і будуть переможені! Це особливо важливо пам’ятати в наш час важких випробувань. 

Великодні дні – час для переосмислення, прощення та єднання. Це саме той час, коли треба забути про образи, негаразди та подолати страх. Життя під час війни змусило нас змінити ставлення до багатьох речей, розставити правильно пріоритети. Сьогодні не важливо чи вимиті вікна в домі, важливо, що він у нас є, не важливо чим наповнені наші кошики, найголовніше – побачити всіх рідних живими та здоровими.

Відзначаючи перемогу життя над смертю, не забудьмо згадати всіх Героїв, які полягли за Україну. А також уклінно просимо Божої ласки для кожного, хто й сьогодні захищає Україну. Найщиріші слова вдячності нашим захисникам  за можливість відзначати це свято на своїй землі! Нехай світле свято Христового Воскресіння покладе початок новим перемогам і звершенням!
Бажаю всім міцного здоров'я, добробуту, злагоди в родині, наснаги на подальшу боротьбу, незламного духу, Божого благословення та захисту!
Як Христос переміг смерть, так і Україна, прийнявши чашу страждань – переможе і воскресне. Російський окупант, цією страшною війною, приніс багато страшних випробувань на нашу землю, але ми тримаємося та обов’язково здолаємо ворога.
Нехай Всевишній благословляє нашу Україну на єдність і злагоду, зцілення від печалі і щасливий погляд кожного захисника держави, кожного, хто працює на її утвердження, кожного, хто не уявляє себе без України.
 
Мирних нам Великодніх свят!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою, міський голова
Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь