Пошук

До уваги абонентів КП «Тульчинводоканал»

Дата: 20.04.2023 14:30
Кількість переглядів: 394

Відповідно Закону України «Про житлово-комунальні послуги», «Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. №869 (зі змінами), наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України від 05.06.2018р. №130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни, цін/тарифів, на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», На підставі рішення виконкому Тульчинської міської ради №105 від 19.04.2023р. «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що надаються КП «Тульчинводоканал».

З 01 травня 2023року в КП «Тульчинводоканал» вступають в дію нові тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для усіх споживачів у розмірі:
- По централізованому водопостачанню – 32,22грн. за 1м.куб., в т.ч. ПДВ – 5,37грн.
- По централізованому водовідвенню – 24,84грн. за 1м.куб., в т.ч. ПДВ – 4,14грн.

З 01 червня 2023р. на підставі наказу №28 від 19.04.2023р. КП «Тульчинводоканал» вводить плату за абонентське обслуговування по договору/абонентському рахунку на місяць для усіх споживачів:
Розмір плати за абонентське обслуговування нараховується щомісячно у фіксованому розмірі на один особовий рахунок, незалежно від кількості мешканців у квартирі (будинку).
– плата за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальної послуги з централізованого водопостачання складає 13 грн.08коп.
– плата за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальної послуги з централізованого водовідведення складає 13 грн.08коп.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь