11 травня, в селі Кинашів попрощалися із загиблим воїном Вансевичем Вадимом Андрійовичем

Дата: 11.05.2023 16:42
Кількість переглядів: 318

Сьогодні, 11 травня, в селі Кинашів попрощалися із загиблим воїном Вансевичем Вадимом Андрійовичем. Трагічна реальність щодня вражає нас до глибини душі. Через війну в Україні ми стаємо учасниками і свідками того, як цвіт напої нації сміливо став на боротьбу за мирне життя свого народу. І, на превеликий жаль, платить за це найвищу ціну.. Ще один український військовий, ще один наш земляк, загинув в боротьбі за мир та свободу нашої країни.

Вансевич Вадим Андрійович народився 9 серпня 1987 року в м. Тульчин. Навчався в Кинашівській школі. Вищу  освіту здобув в Вінницькому технічному університеті. У 2018 році був призваний на військову службу за контрактом в 95-ту окрему десантно-штурмову бригаду. Після закінчення контракту працював в нашій громаді на різних підприємствах, де зарекомендував себе, як гарний та відповідальний працівник. В січні 2023 року був призваний по мобілізації на військову службу та пішов боронити нашу Батьківщину.

Солдат, Вансевич Вадим Андрійович служив навідником 2 десантно-штурмового відділення 3 десантно-штурмового взводу 6 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону.

Вадим Андрійович до останнього був вірний Військовій присязі, стоячи на захисті територіальної цілісності та незалежності своєї Батьківщини. На жаль, 7 травня 2023 року поблизу населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області наш земляк загинув.

Йому назавжди залишиться 35 років… Захищаючи усіх нас від окупантів, він віддав найдорожче – своє життя.

Вчора захисник повернувся додому «на щиті», а сьогодні в його рідному Кинашеві сотні людей зібралися, щоб провести Вадима Андрійовича в останню путь. Попрощатися із загиблим Героєм, помолитися за упокій душі захисника прийшли рідні, друзі, односельці, представники влади та жителі громади..

Чин похорону відбувся у храмі Іоанна Богослова в с.Кинашів.

Прощальні промови висловили представник Тульчинського РТЦК та СП старший лейтенант Олександр Салик, міський голова Валерій Весняний, голова районної ради Василь Неборецький, староста Кинашівського старостинського округу Віталій Процепко, протоієрей Іоан Смагло.

Поховали воїна на кладовищі в селі Кинашів, з усіма належними військовими почестями, під залпи почесної варти та державний гімн України.

Низький уклін родині за виховання справжнього сина України, який мужньо боровся за кожного із нас, за нашу Перемогу, за право бути вільними та незалежними.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Ми завжди пам’ятатимемо подвиг вірного сина України, світла пам'ять про нього ніколи не згасне у наших серцях..

Вічна слава Вадиму Андрійовичу!

Вічна пам'ять та Слава Героям України!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь