Засідання міжвідомчої ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті

Дата: 16.05.2023 15:25
Кількість переглядів: 174

15 травня 2023 року під головуванням заступника міського голови Алли Поваляєвої відбулося засідання міжвідомчої ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті Тульчинської міської ради

На засіданні міжвідомчої ради були обговорені питання:

1. Про основні завдання та діяльність Міжвідомчої ради.

2. Про затвердження графіку засідання та формування пропозицій щодо плану роботи Міжвідомчої ради.

3. Про створення робочої групи з питань соціально-психологічної підтримки та допомоги сім’ям Захисників та Захисниць України інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), соціальної підтримки та допомоги сім’ям Захисників та Захисниць України Міжвідомчої ради.

4. Про стан виконання наказу Вінницької обласної військової адміністрації від 21 червня 2022 року № 779 «Про посилення соціальної підтримки та допомоги сім’ям Захисників та Захисниць України Вінницької області.

5. Про взаємодію суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 658 від 22.08. 2018 року «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі». Проблемні питання взаємодії, причини передумов поширення насильства.

6. Різне.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь