Засідання комісії міської ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та торгівлі

Дата: 24.05.2023 15:16
Кількість переглядів: 155

23 травня 2023 року голова постійної комісії Любов Рупіна провела засідання комісії міської ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та торгівлі. Зустріч, яка відбулася, прийняла важливі рішення, спрямовані на подальший розвиток Тульчинської міської територіальної громади.

На порядок денний було винесено питання:

1. Про внесення змін до рішення 6 (позачергової) сесії Тульчинської міської ради 8 скликання від 23 лютого 2021 року № 349 «Про затвердження комплексної оборонно-правоохоронної програми Тульчинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки», із змінами

2. Про внесення змін до рішення 39 (позачергової) сесії Тульчинської міської ради 8 скликання від 16 грудня 2022 року №1980 «Про фонд міського голови та депутата Тульчинської міської ради на 2023 рік»

3. Про внесення змін до рішення 3 сесії Тульчинської міської ради 8 скликання від 23 грудня 2020 року №129 «Про затвердження Програми соціальної підтримки населення на території Тульчинської міської ради «Турбота» на 2021-2023 роки із змінами

4. Розгляд заяв про надання матеріальної допомоги

5. Розгляд листа відділу освіти, молоді та спорту про виділення додаткових коштів в сумі 1 млн. 135716 грн., для фінансування заробітної плати з нарахуванням для 15,5 ставок бухгалтерів централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту з 01.07.2023 року - по 31.12.2023 року, які обслуговують 36 закладів освіти та 4 структурні підрозділи

6. Про внесення змін до рішення 40 (позачергової) сесії Тульчинської міської ради 8 скликання від 23.12.2022 р. №2026 «Про бюджет Тульчинської міської територіальної громади на 2023 рік» із змінами (доопрацьований).

7. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Тульчинської міської територіальної громади

8. Про включення земельної ділянки водного фонду комунальної власності, яка розташована за межами с. Тарасівка до Переліку земельних ділянок водного фонду, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на виготовлення землевпорядної документації, паспорта водного об'єкту та технічної документації з нормативної грошової оцінки.

9. Про включення земельних ділянок водного фонду комунальної власності, яка розташована за межами с. Бортники до Переліку земельних ділянок водного фонду, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на виготовлення землевпорядної документації, паспорта водного об'єкту та технічної документації з нормативної грошової оцінки.

10. Про продаж Вальку Р.М. земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства.

11. Про продаж Панасюку І.С. земельної ділянки сільськогосподарського призначення для велення фермерського господарства.

12. Про продаж Поліщуку О.І. земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства.

13. Про надання ПрАТ «Зернопродукт МХП» в оренду земельних ділянок, які відносяться до невитребуваних земельних часток (паїв), за межами населених пунктів с. Гути та с. Маньківка.

14. Про відмову ТОВ «Перемога» у наданні в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, загальною площею 29,9442 га, які розташовані за межами с. Гути

15. Різне

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь