Пошук

Поліцейські офіцери громад Тульчинщини на варті безпеки своїх мешканців 24/7

Дата: 27.05.2023 14:11
Кількість переглядів: 114

5 років тому Національна поліція України започаткувала безпековий проєкт «Поліцейський офіцер громади», який запровадив новий формат роботи правоохоронців у громадах.

Головний меседж проєкту «Поліцейський офіцер громади»: - «Я – тут! Щоб жити, працювати, допомагати». Завданнями офіцерів громад є забезпечення правопорядку на ввіреній території, протидія та запобігання вчиненню правопорушень, превентивна робота, забезпечення безпеки дорожнього руху тощо. 

З нагоди відзначення 5 річниці створення служби поліцейських офіцерів громад керівники Тульчинського відділу поліції організували турнір серед учнів молодших класів з мініфутболу. Три команди дітлахів з трьох територіальних громад змагалися у боротьбі за перемогу. Енергійна гра та спортивний дух відіграли свою роль у цих змаганнях, допомагаючи нашим учасникам проявити свої найкращі якості.

Учасників нагородили кубками, медалями та грамотами. Вболівальники також отримали в подарунки з логотипом офіцерів громад. А для підтримки настрою нашим спортсменам подарували різні солодощі.

За сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативу і наполегливість під час проходження служби, особистий внесок у розбудову безпекового середовища в громадах, секретар міської ради Віталій Чуба вручив грамоти Тульчинської міської ради шерифам нашої громади. 

Дякуємо поліцейським офіцерам громад за нелегку щоденну працю та ефективну комунікацію з населенням! Зичимо професійних успіхів, наснаги, авторитету і поваги серед громадян!

#5_років_ПОГ
#Поліцейські_офіцери_громад_у_Вінницькій_області
#поліцейський_офіцер_громади

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь