ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИКИДИ

Дата: 15.06.2023 11:32
Кількість переглядів: 205

Товариство з обмеженою відповідальністю «Богданівське» (ТОВ «Богданівське»), має наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферу по проммайданчику, який розміщений за адресою: Вінницька обл., Тульчинський район, с. Богданівка, вул. Подільська, 1.

Підприємство спеціалізується на зберіганні, очищенні, сушінні зернових культур. Річна виробнича потужність підприємства становить: 20000 тон/рік зберігання, 20000 тон/рік очищення, 8000 тон/рік сушіння зернових культур. Джеpелами викидів забpуднюючих pечовин в атмосферу є: завальна яма, дві витяжні труби зерноочисного сепаратора, пост завантаження готової продукції, два пости завантаження зенових відходів, пост завантаження «мертвих» відходів, два силоси зберігання очищеного зерна, силос зберігання вологого зерна, пост розвантаження палива в накопичувальний бункер, зерносушарка, два пости розвантаження очищеного зерна з транспортера на склади, два пости завантаження зерна зі складів на а/т, норія, пост завантаження «мертвих» відходів на прицеп, подрібнювач деревини, пост завантаження щепи деревини на автонавантажувач, димові труби котла газового та котла твердопаливного в адмінкорпусі, димові труби котла газового та котла твердопаливного в столовій, пересувний автонавантажувач. Основними забруднюючими речовинами (т/рік) є: тверді речовини - 1.23222, діоксид азоту - 0.757, оксид вуглецю - 1.216, НМЛОС - 0.1638, метан - 0.0184, діоксид вуглецю - 396.54, азоту(І) оксид - 0.01464. Максимальні приземні концентрації по цих речовинах не перевищують їх ГДК.

Метою розробки документів є отримання дозволу на викиди для існуючого об’єкта. 

Місце знаходження та контактна інформація підприємства: 23662, Вінницька обл., Тульчинський район, с. Богданівка, вул. Подільська, 1. Директор - Дяченко Олег Дмитрович, тел. 067-430-94-95, bogdanivske@meta.ua , ЄДРПОУ: 32298323.

Підприємство по видах діяльності, згідно ст. 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» не відноситься до видів планованої діяльності та об’єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля і не підлягає оцінці впливу на довкілля.

Підприємство відноситься до третьої групи об’єктів і не підлягає прийняттю на державний облік та не має виробництв і технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування.

Заходи щодо скорочення викидів на підприємстві не передбачені.

Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають законодавству.
Пропозиції та зауваження від громадських організацій та окремих громадян просимо надсилати протягом 30 календарних днів з дати опублікування інформації в газеті у Вінницьку обласну військову адміністрацію, що знаходиться за адресою: 21050, Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Соборна, 70, тел.: 0-800-216-433, ел. пошта: oda@vin.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь