12 липня 2023 року відбудеться засідання комісії з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської територіальної громади  

Дата: 11.07.2023 18:43
Кількість переглядів: 265

12 липня 2023 року о 14:00 год в конференц-залі Тульчинської міської ради відбудеться засідання комісії з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської територіальної громади   

Порядок денний засідання комісії:

1. Про початок роботи засідання, діяльність, кількісний та поіменний склад комісії з питань найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, проспектів, скверів, парків, розташованих на території Тульчинської територіальної громади.

Доповідає Чуба В.В.

2. Про розгляд звернення жителів вулиці Менделєєва в м. Тульчин щодо перейменування вулиці Менделєєва на вулицю Медичну, так як категорично проти перейменованої  попередньо на вулицю Степана Бандери.

Доповідає Чуба В.В.

3. Про розгляд звернення жителів вулиці Павлова в м.Тульчин з проханням скасувати перейменування вищезгаданої вулиці на вулицю Братів Симиренків, змінивши на вулицю Академічну.

Доповідає Чуба В.В.

4. Про розгляд звернення жителів вулиці Гагаріна в с. Нестерварка щодо перейменування вулиці Гагаріна на вулицю Зоряну, так як категорично не погоджуються із перейменуванням вищезгаданої вулиці на вулицю Козака Байди.

   Доповідає Чуба В.В.

5.  Про розгляд звернення старости с. Нестерварка та жителів вулиці Дачна в с.Нестерварка щодо перейменування вулиці Дачної на вулицю Руслана Токаренка, який загинув 08 березня 2023 року захищаючи нашу Державу від агресії російської федерації на сході України.

    Доповідає Чуба В.В.

6. Про розгляд звернення старости смт. Кирнасівка та жителів вулиці Першотравневої в смт. Кирнасівка щодо врахування думки жителів вищезгаданої вулиці залишити назву вулиця Першотравнева або вулиця Травнева.

Доповідає Чуба В.В.

7. Про розгляд звернення старости смт. Кирнасівка та жителів вулиці 50-річчя Перемоги в смт. Кирнасівка з проханням врахувати думку жителів вищезгаданої вулиці, змінивши попередньо перейменовану вулицю 50–річчя Перемоги на вулицю Свободи, на вулицю Перемоги.

Доповідає Чуба В.В.

8. Щодо перейменування вулиці Гагаріна на вулицю Штуля в с. Журавлівка.

Доповідає Чуба В.В. 

9. Щодо перейменування вулиці Протасова в с. Копіївка, так як помилково виявилося дві однакових назви вулиць.  

Доповідає Чуба В.В.

10. Про розгляд звернення директора Вінницької регіональної філії Державного підприємства «Національні інформаційні системи» щодо перейменування вулиці Суворова на вулицю Соборна в м. Тульчин, так як вулиця Соборна вже існує у словнику м.Тульчин.  

Доповідає Чуба В.В.

11. Про розгляд звернення директора Вінницької регіональної філії Державного підприємства «Національні інформаційні системи» щодо розмежування вулиць в с. Суворовське та селищі Пестеля.  

Доповідає Чуба В.В.

12. Щодо перейменування вулиці М. Коцюбинського на вулицю Миколи Войтка в с. Суворовське.

Доповідає Чуба В.В.

13. Щодо перейменування провулку Ватутіна на вулицю Медову в с. Суворовське.

Доповідає Чуба В.В.

14. Про повторний розгляд звернення вдови Бринзюк Наталії щодо перейменування вулиці Менделєєва на честь її загиблого чоловіка - захисника України Вадима Ігоровича Солодкого в м.Тульчин, який довгий час проживав за вищевказаною адресою.

 Доповідає Чуба В.В.

15. РІЗНЕ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь