19 липня 2023 року у Тульчині попрощалися із загиблим військовим Ігнатом Цимбалюком

Дата: 19.07.2023 18:11
Кількість переглядів: 292

Щодня здригається українська земля від болю, сліз та втрат. Ще один український військовий, що воював за мир та свободу нашої країни, пішов від нас. Захищаючи Україну від російської агресії, загинув - Цимбалюк Ігнат Русланович.

Цимбалюк Ігнат Русланович народився 23 грудня 1998 року у м. Торецьк Донецької області.

Закінчив ЗОШ міста Торецьк. Працював на заводі у Харкові звідки був призваний на строкову службу до ЗСУ, а потім перейшов на військову службу за контрактом.

Він виріс людиною чуйною, щирою, доброю. Займався різними видами спорту: баскетболом, тенісом, любив музику особливо гру на гітарі. Перебуваючи в Збройних силах України самостійно почав вивчати англійську мову та хотів опанувати професію психолога.

Був призваний на строкову військову службу 03.06.2019, на службу за контрактом 02.10.2019, Бахмутським РТЦК та СП Донецької області. 

Сержант, Цимбалюк Ігнат Русланович служив головним сержант - командиром танка танкового взводу танкової роти танкового батальйону.

Ігнат Русланович до останнього стояв на захисті територіальної цілісності та незалежності своєї Батьківщини. На жаль 16 липня 2023 року у бою за Україну, залишаючись вірним військовій присязі, поблизу населеного пункту Веселе Бахмутського району Донецької області, Герой загинув.

У героя залишилася бабуся Тетяна Іванівна, яка переїхала в нашу громаду через повномасштабне вторгнення російського агресора.

Сьогодні живим коридором, навколішки в Тульчині зустріли Героя, захисника України. 

Люди схиляли голови і встеляли останній шлях Героя квітами. 

Слова співчуття рідним та близьким загиблого висловили представник Тульчинського РТЦК та СП капітан Олександр Салик, міський голова Валерій Весняний, начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, голова Тульчинської районної ради Василь Неборецький, старший лейтенант заступник командира танкової роти Ярослав Зай.

Жителі громади попрощалися з Ігнатом Руслановичем і з усіма військовими почестями, під залпи почесної варти провели його в останню путь. Поховали Героя на Алеї Слави на новому кладовищі м.Тульчин.

 

Схиляємо голову у вічній пошані перед світлою пам'яттю Захисника, перед усіма, хто поклав життя на вівтар свободи своєї Батьківщини, за мирне майбутне дітей, за усіх нас. Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та побратимам.

Слава Герою!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь