26 липня мешканці Тульчинської громади провести в останню дорогу Марківа Ярослава Володимировича

Дата: 26.07.2023 19:36
Кількість переглядів: 275

Фото без описуСьогодні, 26 липня, мешканці міста Тульчина та всієї громади зібралися, щоб загиблого Героя - Марківа Ярослава Володимировича. Цей мужній воїн був призначений представником Збройних Сил України та віддав своє життя в боротьбі з окупантами за незалежність своєї рідної країни.

Ярослав Володимирович, народився 27 листопада 1976 року, був не тільки відданим військовим, але й досвідченим спортсменом. З дитинства він тренувався у дитячо-юнацькій спортивній школі вільної боротьби, де вмів перемагати і був багаторазовим чемпіоном. Після закінчення навчання у вищому професійному училищі №41, Ярослав віддав декілька років свого життя волонтерській діяльності, допомагаючи своїм співвітчизникам у складні часи.

У 2022 році, коли росія напала на нашу державу, Ярослав був мобілізований до Збройних Сил України, де продовжив проявляти свою відданість, мужність і незламність. Під час бойового завдання поблизу населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області, він отримав поранення. Лікарі боролися за його життя з усіх сил, але на жаль поранення виявилися не сумісні з життям. 22 липня у лікарні м. Дніпро зупинилося серце нашого захисника – серце безстрашного воїна, що любив свою землю та заради неї віддав найдорожче – життя.

У героя залишилася сім’я: мати Олена Якимівна, дружина Тетяна Миколаївна, син Юрій, донька Анастасія та онука Аня.

Марків Ярослав Володимирович полинув на небо, ставши білим Янголом, який залишиться в серцях тих, хто знав і поважав його. Його сміливість, самопожертва та готовність прийти на допомогу служать яскравим прикладом для всіх українців.

Бережімо пам’ять про нашого земляка - оборонця, як життєрадісну й товариську людину, водночас безмежно хороброго та відважного, який завжди готовий прийти на допомогу побратимам.

Із промовами виступили представник Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки - капітан Олександр Салик, Тульчинський міський голова Валерій Весняний, голова Тульчинської районної ради Василь Неборецький, голова громадської організації «Волонтерська сотня Тульчинщини» Світлана Лєбєдєва, директор ДЮСШ Алім Чорній, сусідка Галина Сметанська.

Дружина Тетяна Миколаївна подякувала всім присутнім, а особливо побратимам та лікарям за те, що боролися за життя Ярослава до останнього.

У цей важкий час приносимо щирі співчуття рідним і близьким воїна, поділяємо невимовний біль непоправної втрати та низько схиляємо голови в глибокій скорботі.

Від центру культури та дозвілля колоною провели захисника центральною вулицею міста до місця поховання на Алеї Слави міського кладовища.

Ми втратили сміливого, щирого, життєрадісного патріота, який своїм душевним теплом міг зігріти кожного. Завжди повний сил і енергії, віри у світле майбутнє.

Давайте кожен буде щодня робити свій внесок у Перемогу, щоб важкі втрати найкращих не були марними.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь