Наслідки стихійного лиха у Тульчинській громаді

Дата: 28.07.2023 15:55
Кількість переглядів: 250

26.07.2023 року в населених пунктах Тульчинської міської територіальної громади внаслідок стихійного лиха (шквального пориву вітру та дощу) пошкоджено будівлі житлового сектору, закладів соціальної сфери, нежитлові будівлі та споруди суб’єктів господарської діяльності, посіви сільськогосподарських культур. Найбільше пошкоджень в селах Тиманівка, Дранка, Одаї, Ганнопіль, Клебань та смт. Кирнасівка, частково пошкоджено будинки в м.Тульчин. В результаті стихійного лиха було припинено енергопостачання у 23 населених пунктах громади. За попередніми даними повалено 14 електричних опор, з них 3 од. – 10 кВ, пошкоджено 10 ліній електропередач, які живлять 8 населених пунктів, знеструмлено 79 трансформаторних підстанцій.

Повалені дерева. Відсутнє централізоване водопостачання в смт.Кирнасівка, с.Ганнопіль, с.Дранка, с.Одаї, частково - в м.Тульчин.

На подолання наслідків негоди задіяно 8 бригад СО «Тульчинські електричні мережі», 2 бригади СО «Вінницькі східні електричні мережі» АТ «Вінницяобленерго» та 12 одиниць техніки. Відновлено електропостачання в 15 населених пунктах, 8 населених пунктів ще залишаються знеструмленими (роботи наразі продовжуються).

Силами та засобами 14 ДПРЧ м.Тульчин розчищено від зламаних 130 дерев, надано допомогу щодо перекриття наявними матеріалами покрівель 6 будинків в с. Одая та с.Дранка. КУ «Кирнасівська місцева пожежна команда» розчищено 140 дерев, надано допомогу по перекриттю наявними матеріалами покрівель 4 житлових будинки. Також розчистка дерев проводиться комунальними підприємствами та жителями громади. Продовжується ремонт покрівель житлових будинків та нежитлових будівель, вікон в будинках, парканів. На ліквідацію наслідків стихійного лиха задіяно 6 автовишок суб’єктів господарської діяльності.

Для забезпечення безпеки руху транспорту та збереження майна було залучено особовий склад Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області та поліцейських офіцерів громади.

КП «Тульчинводоканал» відновлено водопостачання в м.Тульчин.

Комісійно проводиться подворовий обхід житлового сектору з метою уточнення кількості пошкоджених домоволодінь та визначення завданих збитків внаслідок стихійного лиха із складанням відповідних актів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь