13 серпня 2023 року в Тульчинській громаді проводжали в останню путь військовослужбовця Чабана Вадима Романовича

Дата: 13.08.2023 15:23
Кількість переглядів: 120

13 серпня 2023 року в Тульчинській громаді з невимовною скорботою проводжали в останню путь військовослужбовця Чабана Вадима Романовича.

Тяжке, невимовне горе і пекучий біль знову торкнулися села Ганнопіль та Тульчинської громади. У перший день російсько-української війни, обірвалося життя молодого воїна, люблячого сина, дбайливого батька, коханого чоловіка, нашого земляка - Чабана Вадима Романовича. 24 лютого 2022року,
виконуючи свій військовий обов'язок, при обороні Херсонської області, Вадим Романович отримав осколкове поранення грудей, внаслідок чого загинув.
Сьогодні, 13 серпня 2023 року, через довгий рік і п'ять місяців, герой назавжди повернувся додому.. Йому було лише 31, коли він, як і багато інших наших мужніх героїв-українців, поклав своє життя за незалежність Батьківшини.
Вадим Романович народився 16 липня 1990 року в с.Ганнопіль в сім'ї робітників. У 2007 році закінчив Ганнопільську ЗОШ 1-3ст., після чого продовжив навчання у Тульчинському технікумі ветеринарної медицини на факультеті обліку та аудиту. Закінчивши технікум розпочав свою трудову діяльність на підприємстві «Будинок полімерів», влаштувавшись торговим агентом.
У 2010 році одружився, і на світ з'явилася донечка Софія. Однак сімейне життя не склалося. 
Згодом одружився вдруге з Іриною Олександрівною і перебував у шлюбі до дня смерті. Вадим був добрим чоловіком, хорошим, люблячим батьком, гідним прикладом для своєї донечки. Для батьків - люблячим сином, надійною підтримкою та опорою. Для родини та друзів - чуйним, вірним і надійним товаришем.
Валим любив життя був веселим, мріяв про велике, будував плани на майбутне. Щиро любив свій рідний край, був патріотом Батьківщини, тому, 13 лютого 2020 року підписав контракт про проходження військової служби у Збройних Силах України.
24 лютого 2022 року, бойовий медик Чабан Вадим Романович загинув в одному із запеклих боїв із підступним ворогом заради миру, заради спокійного життя в єдиній і цілісній Україні, на рідній землі.
Відповідно до Указу Президента України від 19.03.2022 року N°149/2022 солдата, Чабана Вадима Романовича нагороджено орденом «За мужність» 3 ступеня (посмертно).

На церемонії прощання слова співчуття та підтримки висловили представник Тульчинського РТЦК та СП капітан Олександр Салик, міський голова Валерій Весняний, заступник голови Тульчинської районної ради Оксана Трач, староста Ганнопільського старостинського округу Михайло Цюпра.

Жителі громади попрощалися з Вадимом Романовичем і з усіма військовими почестями, під залпи почесної варти провели його в останню путь. Поховали Героя на кладовищі у с. Ганнопіль.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий і світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам'яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом з Вами, низько схиляємо голови у скорботі.
Висловлюємо щирі співчуття матері Світлані Володимирівні, батькові Роману Петровичу, дружині Ірині Олександрівні, дочці Софії, всім рідним та близьким покійного.
Герої не вмирають, вони на вічно залишаються у наших серцях!
Вічна та світла пам'ять Вадиму Романовичу!
Слава Україні!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь