Шановні жителі Тульчинської громади!

Дата: 18.08.2023 16:51
Кількість переглядів: 78

З нагоди Дня незалежності України​​​​​​ міська рада закликає усіх привести свої та прилеглі території в належний стан. Головне завдання - згуртувати всіх жителів громади, підприємців, громадські організації, трудові та шкільні колективи довкола спільної мети – зробити нашу громаду кращою, охайнішою, затишнішою. А це означає: привести до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території, зупинки міського транспорту, території кладовищ, спортивні майданчики, парки, території установ та підприємств, зони відпочинку, береги, водойми та ін.

Керівникам підприємств, установ та організацій, усіх форм власності, власникам торговельних об’єктів та бізнесу провести благоустрій підпорядкованих їм об’єктів, а також прилеглих територій. Щоб принести користь суспільству, природі, рідному місту чи селу необхідно витратити зовсім небагато часу. Для цього потрібно впорядкувати власне подвір’я, навести лад біля під’їзду багатоквартирного будинку та на своїй вулиці. Необхідно пам’ятати, що про чистоту довкілля повинні дбати не тільки працівники з благоустрою міської ради та двірники, які щодня підтримують порядок на вулицях, а й усі мешканці.

Об’єднання зусиль всіх небайдужих жителів стати чудовим прикладом любові і шани до свого рідного краю. Сподіваємось, що участь кожного буде суттєвою і ми разом зробимо все можливе, щоб в нашій громаді всім жилося затишно і комфортно у цей складний для України час. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь