Відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Тульчинської громади - 2023

Дата: 30.08.2023 16:07
Кількість переглядів: 77

28 серпня 2023 року в приміщені Тульчинського будинку дітей та юнацтва відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Тульчинської громади - 2023.
Зібрання проходило в режимі в офлайн за участі усіх керівників закладів освіти. В її роботі взяли участь міський голова Валерій Весняний, голова Тульчинської районної ради Василь Неборецький, начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області Наталія Ємець, голова Тульчинської районної ради Профспілки працівників освіти Анастасія Стовбчата.

Зібрання розпочалося хвилиною мовчання та вшануванням пам’яті загиблих захисників України і безпосередньо Тульчинської громади. 

З доповіддю виступив начальник відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради Михайло Митрицан на тему: «Про роботу галузі освіти у 2022/2023 навчальному році та завдання на новий 2023/2024 навчальний рік:   виклики і  можливості». 
Акцентувалася увага на діагностуванні кожним закладом освіти втрат у результатах навчання учнів у 2022/2023 навчальному році та способах  їх максимально компенсувати.
Педагогічним колективам  доцільно врахувати та передбачити заходи на запобігання виявленим негативним тенденціям.
  
Розмову про діяльність Державної служби якості освіти у Вінницькій області упродовж 2022/2023 навчального року  та завдання на новий навчальний рік продовжила Наталія Ємець, яка також загострила увагу на викликах та втратах в освітній галузі.
    
Слова вдячностві педагогічним колективам за роботу та побажання успіхів у 2023/2024 навчальному році висловили  Олександр Гаврилюк, Василь Неборецький, Валерій Весняний, Анастасія Стовбчата.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь