Дорогі Тульчинці та гості нашого міста!

Дата: 16.09.2023 08:59
Кількість переглядів: 53

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету, та від себе особисто вітаю усіх з Днем міста. Для більшості з нас рідною домівкою є наш Тульчин - старовинний і сучасний, наповнений тихим затишком і шаленою енергією, такий різнобарвний і найрідніший. Він дихає своєю багатою історією, давніми традиціями й звичаями, та водночас закладає фундамент майбутнього, з роками змінюючи свій вигляд на краще!

Усі досягнення, якими багатий старовинний і водночас молодий Тульчин, складаються виключно з щоденної праці, знань і талантів його мешканців, яких ми із вдячністю згадуємо, усіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога у різні часи.

На жаль, нам нащадкам, доводиться пережити те, що й нашим пращурам. Останні роки, - непрості, особливі, затьмарені кривавою війною російських окупантів. Проте ця війна об’єднала тульчинців. Практично кожен долучився до волонтерського руху. Ми разом збираємо речі, продукти, ліки й гроші на техніку, плетемо сітки, обереги й печемо пиріжки, малюємо малюнки й пишемо вірші. Кожен самовіддано працює на власному фронті. Наші підприємства продовжують працювати, освітяни вчать дітей, медики лікують, комунальники дбають про комфорт громадян, а фермери й селяни вирощують чудові врожаї.

Кожен з нас намагається зробити свій внесок у захист країни, віддає частинку свого серця, щоб наблизити таку очікувану Перемогу у боротьбі проти російських загарбників. Адже у лавах Збройних Сил України та інших оборонних підрозділах України чимало наших земляків, які дають гідну відсіч загарбникам. Нашим захисникам, у першу чергу, шана та вдячність, і, звичайно, слова щирої молитви. Повертайтеся швидше, повертайтеся живими й неушкодженими, повертайтеся з Перемогою! На вас чекає вся громада. Сили, витримки і мужності зичимо ми їхнім родинам.

На жаль, доводиться нам і прощатися із земляками-героями-захисниками. За кожним болить серце й німіє душа. Ми кожним із них пишаємось і їхня смерть недаремна. Царство їм небесне, вічний спокій та доземний уклін.

Нові часи принесли нам і нові виклики. Наша громада стала тимчасовим прихистком для тисяч осіб, що вимушені були виїхати з тимчасово окупованих територій чи зони бойових дій. Всі разом ми намагаємося, щоб Тульчинщину вони запам’ятали як щедрий та гостинний край.

Тому я дякую вам, дорогі мої земляки, за небайдужість до долі рідного міста та України. У цей непростий для нашої держави час нам так важливо залишатись єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей. Продовжувати разом розвиватися, покращувати благоустрій, прагнути набувати європейського вигляду нашого рідного міста, зокрема громади. Разом із вами я радію успіхам нашого міста переймаюся його проблемами та щиро вірю, що незабаром прийде день, і ми обов’язково зустрінемо під мирним небом на українській квітучій землі чимало свят та перемог. Разом ми зробимо Тульчин та нашу громаду процвітаючими!

І хай ми зараз не святкуємо разом й з розмахом, як зазвичай, проте любимо свою малу Батьківщину ще сильніше. Процвітання тобі, рідне місто!

З повагою, міський голова Валерій Весняний

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь