2 грудня - Міжнародний день боротьби за скасування рабства

Дата: 07.12.2023 09:26
Кількість переглядів: 119

05 грудня 2023 року, до Тульчинської міської територіальної громади з робочим візитом завітали представники Вінницької обласної правозахисної організації «Джерело надії» в рамках реалізації проекту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, які постраждали від насильства, пов’язаного з війною, гендерно зумовленого насильства, торгівлі людьми чи експлуатації у Вінницькій області».

У сесійній залі Тульчинської міської територіальної громади, з нагоди Міжнародного дня боротьби за сексуальне рабство, проведено інформаційний захід з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо ознак торгівлі людьми, убезпечення від потрапляння до ситуації злочину й алгоритму доступу до допомоги постраждалим особам.

У заході взяли участь відповідальні особи територіальних громад Тульчинського району, представники органів поліції, відділу освіти молоді та спорту Тульчинської міської ради, відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Тульчинської міської ради, працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради, КЗ Тульчинська публічна бібліотека.

Представники  Вінницької  обласної правозахисної організації «Джерело надії», учасники зібрання активно долучилися до інформаційно-просвітницької кампанії серед жителів громади міста Тульчин.

Тульчинська міська територіальна громада, дякує Вінницькій обласній правозахисній організації «Джерело надії» за тісну співпрацю з реалізації зазначених вище питань.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь