Для дітей сімей військовослужбовців, пільгових категорій громади Тульчинською міською радою організовано екскурсійну поїздку до міста Вінниці.

Дата: 27.12.2023 09:12
Кількість переглядів: 83

Найбільш казковий час року – період різдвяно-новорічних свят. І це не дивно, адже ці свята дарують віру у світле і щасливе майбутнє, вселяють у серце кожного громадянина надію, віру на добро та перемогу України над російським агресором.

22 грудня 2023 року, напередодні різдвяних свят, для дітей сімей військовослужбовців, пільгових категорій громади Тульчинською міською радою організовано екскурсійну поїздку до міста Вінниці.

Висловлюємо щиру вдячність депутату Вінницької обласної ради, голові ГО" Тульчинське земляцтво" Василю Васильовичу Подоляну, Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабу в особі Ірини Олексіівни Івасюк, за сприяння в організації поїздки дітей та їх змістовне дозвілля, надані солодкі різдвяні подарунки. Діти відвідали Подільський зоопарк, побували у будиночку мольфарки, де кожний загадав своє найпотаємніше бажання.Віримо, що бажання кожної дитини обов'язково здійсняться! Юні тульчинці побували у резиденції Святого Миколая, разом співали колядки, водили хороводи навколо ялинки, отримали сувеніри на згадку про святкову зустріч. Поїздка завершилася відвідуванням McDonald's.

«Війна змінила життя кожного українця. Наші діти не мають можливості жити таким життям, яке було до війни. Тому така поїздка – це можливість подарувати дітям трішки радості та щасливих хвилин», - сказала заступник міського голови Алла Анатоліівна Поваляєва, вручаючи подарунки перед поїздкою маленьких громадян до Вінниці.

Діти гарно провели час, повернулися додому із гарними враженнями, позитивними емоціями та щасливими посмішками. Разом ми здатні подолати будь-які негаразди і реалізувати частинку дитячих мрій.

Дякуємо ЗСУ за захист та можливість відчути атмосферу свята.

Миру нам усім та швидкої перемоги!

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь