Благодійна організація "Право на захист" запрошує до участі в дослідженні стану захисту дітей, постраждалих внаслідок війни та конфліктів

Дата: 22.01.2024 11:49
Кількість переглядів: 84

БФ "Право на захист" – українська неурядова гуманітарна правозахисна організація, спрямована на забезпечення захисту і дотримання прав осіб без громадянства, біженців, внутрішньо та зовнішньо переміщених осіб та осіб, що постраждали від війни.

Наразі БФ "Право на захист" проводить дослідження з метою виявлення потреб дітей, яким завдано фізичну шкоду внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів, військової агресії Російської Федерації проти України.

Громадяни (батьки та інші законні представники постраждалих), які мають інформацію про дітей, які зазнали фізичної шкоди  (дітей з пораненням, контузією, каліцтвом, травмою або дітей, які зазнали фізичного насильства) внаслідок військових дій, закликаютьт приєднатися до опитування, доступного за посиланням.

https://cutt.ly/gws55E

БФ "Право на захист" зазначає, що відповіді респондентів допоможуть у формуванні рекомендацій для покращення механізмів захисту та підтримки дітей, які стали жертвами воєнних подій. Усі дані будуть оброблені анонімно та враховуватимуть вимоги конфіденційності.

БФ "Право на захист" висловлює вдячність за співпрацю та закликає всіх зацікавлених осіб приєднатися до спільних зусиль для покращення стану захисту та підтримки дітей, постраждалих від воєнних подій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь