Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 02.02.2024 14:18
Кількість переглядів: 116

31.01.2024 року під головуванням заступника голови Тульчинської міської ради відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Тульчинської міської ради, на якому розглядалися наступні питання:

1. Про надання висновку щодо доцільності визначення місця проживання дітей біля батька/матері.

2. Про обговорення питання щодо виконання батьківських оов’язків матері відносно малолітніх дітей.

3. Про доцільність повернення дитини із Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей до матері.

4. Про надання дозволу на укладення договору-дарування (отримання в дар) на ім’я малолітньої/неповнолітньої дитини частки житлового будинку та частки земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

5. Про призначення представника від органу опіки та піклування Тульчинської міської ради у зв’язку з відсутністю законного представника у малолітньої дитини, для представлення її інтересів при здійсненні правочину щодо укладення договору-дарування (отримання в дар) від матері частки житлового будинку та частки земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

6. Про надання дозволу на укладення договору-дарування (отримання в дар) на ім’я малолітньої дитини земельної ділянки, призначеної для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що належить її батьку на підставі права власності.

7. Про надання дозволу на укладення договору про припинення права на аліменти для дитини у зв’язку з набуттям права власності на нерухоме майно - ½ частки квартири, яка придбана в період шлюбу та належить матері дитини, з метою уникнення спору в судовому порядку про поділ майна після розлучення з батьком дитини, який проживає окремо.

8. Про надання дозволу малолітній дитині на укладення договору на отримання спадкового майна, яке залишилося після смерті його батька, за якого буде діяти матір як законний представник, внаслідок якого дитина отримає рахунок.

9. Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які залишилися без батьківського піклування, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

10. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Заслухавши та обговоривши інформацію доповідачів, запрошених та врахувавши пропозиції членів комісії, були прийняті рішенні, які захищають інтереси дітей та відповідають вимогам чинного законодавства України.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь