Наш земляк - оборонець повернувся «на щиті» у рідний Кинашів

Дата: 30.01.2024 17:20
Кількість переглядів: 114

Знову жахлива і страшна звістка чорним крилом огорнула Кинашів. В жалобі вся Тульчинська громада. Сьогодні, 30 січня 2024 року, в селі Кинашів попрощалися із загиблим воїном Ковальовим Русланом Юрійовичем.

Руслан Юрійович народився 23 березня 1978 року. Навчався в Кинашівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст., де і закінчив 9 класів, здобувши загальну середню освіту.

Руслан Юрійович упродовж свого життя займався тим, до чого мав хист і здібності, приносив радість людям, будував, облаштовував їм будинки. З початком повномасштабного вторгнення росії на українську землю 27 лютого 2023 року був мобілізований до лав ЗСУ.

Солдат КОВАЛЬОВ Руслан Юрійович служив стрільцем - снайпером 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 4 механізованої роти 2 механізованого батальйону.

Був відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, 25.01.2024 року під час виконання завдань внаслідок мінометного обстрілу села Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області, загинув.

25 січня 2024 року ми втратили ще одну добру та щиру людину, вірного сина України, але світла памʼять про нього ніколи не згасне у наших серцях.

У героя залишилася сімʼя: мати Майя Анатоліївна, брат Роман Юрійович. Схиляємо голови у глибокій пошані в цей гіркий час та висловлюємо співчуття всім рідним та близьким загиблого. Щиро розділяємо Ваше горе.

Попрощатися із загиблим Русланом Юрійовичем, помолитися за упокій душі захисника прийшли рідні, друзі, односельці, представники влади та жителі громади.

Прощальні промови висловили представник Тульчинського РТЦК та СП капітан Олександр Салик, голова районної ради Василь Неборецький, староста Кинашівського старостинського округу Віталій Процепко, протоієрей Іоан Смагло.

Поховали воїна на кладовищі в селі Кинашів, з усіма належними військовими почестями, під залпи почесної варти та державний гімн України.

Повномасштабна війна, з якою росія прийшла в Україну, забирає життя кращих захисників.

Життя людини є безцінним, душа - безсмертна, а памʼять про Героїв - вічна.

Памʼятаймо про Наших Героїв, дякуймо їм і їхнім родинам.

Вічний спокій тобі, вічна, світла памʼять та Царство Небесне, наш дорогий земляче! Нехай Бог прийме твою мужню та чисту душу!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь