Шановні мешканці Тульчинської громади !

Дата: 27.03.2024 15:56
Кількість переглядів: 34

На виконання рішення виконавчого комітету Тульчинської міської ради «Про проведення на території Тульчинської міської ради щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою території населених пунктів» від 20 березня 2024 року № 117 розпочинається акція з 25 березня 2024 року та триватиме до 25 травня 2024 року.

Проведення двомісячника по озелененню та благоустрою міста є обов’язковим для виконання всіма підприємствами, організаціями і установами, власниками індивідуальних будинків, з метою забезпечення збереження та примноження зелених насаджень в місті, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій, об¢єктів масового перебування та відпочинку населення, індивідуальних та багатоквартирних житлових будинків, пам`ятників, обелісків, кладовищ, приведення в належний санітарний стан узбіччя автодоріг, кюветів, прибережних смуг і русел річок.

В рамках акції підприємствам, організаціям, установам проводити санітарні дні починаючи з 25 березня 2024р. й надалі щотижня. 

Також в рамках акції повинні відбутись суботники до "Дня довкілля" 13 квітня 2024р. та санітарний день по очистці міста 2 травня 2024р. - "Чистий четвер" до Великодня, до яких просимо долучитись усіх мешканців громади.
Хід проведення акції буде контролюватись виконавчим комітетом міської ради щотижнево та результати проведення акції будуть розглянуті у розрізі кожного окремо взятого підприємства, організації, установи та оприлюднені у засобах масової інформації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь