Тульчинський РВ філії ДУ "Центр пробації" у Вінницькій області

31 Березня, 2022 р., 17:14
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію»)
28 Січня, 2022 р., 10:47
Громадські роботи є дієвою альтернативною позбавлення волі, яка, на сьогоднішній день, використовується з метою перевиховання засуджених та допомагає зробити суспільство більш безпечним. Громадські роботи полягають у виконанні засудженим у вільний від основної роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт, вид яких визначають органи місцевого самоврядування. Покарання у виді громадських робіт відбувається за місцем проживання засудженого, останньому забороняється без погодження з уповноваженим органом з питань пробації виїжджати за межі України.Громадські роботи не призначаються особам, визнаним інвалідами першої або другої групи, вагітним жінкам, особам, які досягли пенсійного віку, а також військовослужбовцям строкової служби. Стосовно особи, яка після ухвалення судового рішення визнана інвалідом першої або другої групи або досягла пенсійного віку, а також жінки, яка стала вагітною, уповноважений орган з питань пробації направляє до суду подання про звільнення її від подальшого відбування покарання. Громадські роботи встановлюються на строк від шістдесяти до двохсот сорока годин і відбуваються не більш як чотири години на день, а неповнолітніми – дві години на день, але не менше двадцяти п’яти годин на місяць. Із засудженими до покарання у виді громадських робіт проводиться соціально-виховна робота за індивідуальним планом з урахуванням оцінки ризиків повторного вчинення кримінальних правопорушень. Засуджені до покарання у виді громадських робіт зобов’язані: ? додержуватися встановлених відповідно до закону порядку і умов відбування покарання; ? сумлінно ставитися до праці; ? працювати на визначених для них об’єктах і відпрацьовувати встановлений судом строк громадських робіт; ? повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання; ? з’являтися за викликом до уповноваженого органу з питань пробації. За порушення порядку та умов відбування покарання у виді громадських робіт, а також порушення громадського порядку, за яке засудженого було притягнуто до адміністративної відповідальності, до нього уповноваженим органом з питань пробації може бути застосоване застереження у виді письмового попередження про притягнення до кримінальної відповідальності. 
23 Грудня, 2021 р., 16:21
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію»)
28 Вересня, 2021 р., 16:51
Тульчинський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних, ініціативних та оптимістичних особистостей для здійснення волонтерської діяльності.
31 Серпня, 2021 р., 16:28
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію»)
16 Липня, 2021 р., 11:33
Україна на даний час знаходиться на етапі формування національної моделі відновного правосуддя. Відновне правосуддя є новим підходом до реагування на протиправну поведінку та вчинення злочинів, який враховує інтереси громади, потерпілої особи та правопорушника. Тому, з метою забезпечення захисту прав неповнолітніх у контакті з законом-дітей- потерпілих від правопорушень та недбалого ставлення з боку дорослих, а також дітей-свідків злочинних діянь, начальником Тульчинського відділу пробації Русланом Колійчуком проведено робочу зустріч з начальником відділу Тульчинське бюро правової допомоги Русланом Ш вецем на якій обговорено питання впровадження в Україні інституту відновного правосуддя та важливість обізнаності громадян про доступ до безоплатної правової допомоги, як один з ключових моментів дотримання їх прав. Тульчинський районний відділ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь