Пошук

Тульчинський РВ філії ДУ "Центр пробації" у Вінницькій області

26 Травня, 2020 р., 15:24
26 травня 2020 року начальником Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області Русланом Колійчуком проведено робочу зустріч з секретарем Кинашівської сільської ради Тетяною Стасюк.  Під час зустрічі розглядались питання співпраці та питання, які стосуються здійснення належного контролю за відбуванням громадських робіт. Надані роз’яснення щодо порядку та умов відбування засудженими особами громадських робіт, наголошено про обов’язки працівників сільської ради під час контролю за виконанням засудженими особами та порушниками визначених для них робіт та дотримання правил техніки безпеки, особливу увагу звернено на правильність оформлення документації. 
21 Травня, 2020 р., 15:57
Колектив Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області вітає зі святом, що підкреслює наші традиції, патріотизм та незламний дух українського народу!  Вишиванка — наша національна святиня. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Вишиту сорочку, вишитий рушник передають з роду в рід, бережуть як безцінну реліквію. Мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення до праці та боротьби. Бажаємо укріплення української ідентичності заради процвітання нашої держави.
15 Травня, 2020 р., 09:51
В період карантину працівники Тульчинського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області продовжують свою роботу, дотримуючись правил та умов. Сім’я – це основа суспільства. Як у всьому світі, 15 травня українці відзначають Міжнародний день сім’ї, свято засновано постановою ООН з метою звернути увагу на проблеми сім’ї, як базового осередку суспільства. З нагоди Міжнародного дня сім’ї у відділу пробації організовано тематичні бесіди з клієнтами. Які спрямовані на утвердження родинних цінностей, сприяння впровадженню здорового психологічного клімату в родині.
16 Квітня, 2020 р., 15:01
16 квітня 2020 року Тульчинський районний відділ філії Центру пробації у Вінницькій області отримав від волонтера Володимира Шапошнікова захисні маски та дезінфікуючий засіб. Така підтримка й допомога у забезпеченні засобами захисту відділу пробації є важливою для роботи працівників, які в умовах карантину працюють заради безпеки громади. Якщо ж Ви хочете стати волонтером пробації, то все, що Вам знадобиться звернутися за номером телефону 0433523220 та отримати детальнішу інформацію.
15 Квітня, 2020 р., 16:46
Тульчинський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області переведено на особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину! З 18 березня 2020 року: - скасовуються групові заходи; - відсутність транспортного сполучення буде визнаватися поважною причиною неявки на реєстрацію чи для участі в реалізації пробаційних програм за умови неможливості дістатися до органу пробації іншим способом; - у разі неможливості особистої явки допускається проведення реєстрації шляхом телефонної розмови чи спілкування з працівником пробації з використанням інших засобів віддаленого зв’язку (в тому числі й за допомогою мережі Інтернет).
07 Квітня, 2020 р., 15:17
Здоров'я - це не лише відсутність хвороб і час, коли ми не приймаємо ліки. Насамперед, це фізична і психологічна гармонія з собою, злагоджена робота усіх систем нашого організму.
26 Березня, 2020 р., 14:35
Уповноважені органи з питань пробації переведено на особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину! З 18 березня 2020 року: •скасовуються групові заходи; • відсутність транспортного сполучення буде визнаватися поважною причиною неявки на реєстрацію чи для участі в реалізації пробаційних програм за умови неможливості дістатися до органу пробації іншим способом; • у разі неможливості особистої явки допускається проведення реєстрації шляхом телефонної розмови чи спілкування з працівником пробації з використанням інших засобів віддаленого зв’язку (в тому числі й за допомогою мережі Інтернет). • Водночас звертаємо увагу, що встановлені карантинні обмеження не передбачають можливості невиконання обов’язків, встановлених для суб’єктів пробації в рішеннях суду!
24 Березня, 2020 р., 15:39
Туберкульоз – це інфекційне (заразне) захворювання, збудником якого є мікобактерія туберкульозу. Найчастіше цього збудника називають бацилою або паличкою Коха, на честь науковця, який відкрив її у 1882 р. Туберкульоз передається переважно повітряно-крапельним шляхом від хворої людини до здорової. Туберкульоз у більшості випадків вражає легені, але захворювання може виникнути у будь-якому органі, наприклад, нирках, хребті, мозку, лімфатичних вузлах, кишечнику, шкірі, статевих органах тощо.
23 Березня, 2020 р., 14:23
У рамках пробації впроваджено новацію судового процесу – складення та подання персоналом пробації досудової доповіді щодо обвинувачених. Досудова доповідь потрібна для того, щоб суддя мав можливість винести справедливий вирок, отримавши інформацію не лише про неправомірний вчинок, але й додаткові дані про особу, яка підозрюється у його вчиненні, а також рекомендації щодо заходів, спрямованих на мінімізацію ризику повторного вчинення неповнолітнім кримінальних дій.
17 Березня, 2020 р., 12:25
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття. Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію») Уповноважені органи пробації працюють з такими категоріями громадян, як:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь