Пошук

Тульчинський РВ філії ДУ "Центр пробації" у Вінницькій області

07 Липня, 2021 р., 10:39
Волонтерство – справа добровільна, це не робота, а покликання. Волонтери пробації являються невід’ємною частиною Тульчинського районного відділу. Адже віддають багато свого часу, позитивного досвіду та допомагають працівникам пробації в процесі реінтеграції правопорушника. Забезпечують індивідуальний підхід та надають консультаційні послуги. Уже не один рік поспіль Тульчинський відділ філії Центру пробації у Вінницькій області тісно співпрацює з установою «Центр духовної та соціально психологічної реабілітації «Джерело Життя». Працівники якого є волонтерами відділу. Активно займаються реабілітацією та матеріальною підтримкою людей, що оступилися в житті та перебувають на обліку органу пробації. Завдяки партнерству з ГО в першій половині 2021 року 50 % засуджених було забезпечено одягом, взуттям відповідно до сезону та засобами особистої гігієни. Представники організації спільно з працівниками пробації допомагають порушникам переглянули свої життєві позиції, змінити свій кримінальний спосіб мислення на соціальний.
29 Червня, 2021 р., 14:10
25червня 2021 року в приміщенні Тульчинського районного відділу поліції  відбулася робоча зустріч старшого інспектора відділу пробації Алли Федорової з працівниками поліції. Метою зустрічі стало обговорення напрямків взаємодії відділупробації та відділення Національної поліції під час здійснення контролю за засудженими в період строку їх перебування на обліку, проведення спільної профілактичної роботи спрямованої на попередження повторної злочинності серед громадян на обліку пробації, відвідуванняпідоблікових за місцем проживання.
22 Червня, 2021 р., 16:49
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію») Уповноважені органи пробації працюють з такими категоріями громадян, як:
31 Травня, 2021 р., 15:38
31 травня працівники Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області разом з неповнолітнім громадянином на обліку пробації відвідали виховний захід на тему: «Вибір професії – важливий вибір у житті», який відбувся в приміщенні Вищого професійного училища № 41 м. Тульчина Присутньому розповіли про умови вступу, перелік професій, про студентське життя, культурне дозвілля та можливості розвивати свої таланти в спортивній сфері. Даний захід був спрямований на актуалізацію фахового вибору підоблікового, з’ясування його мотивації на майбутню професію.
20 Травня, 2021 р., 15:21
Колектив Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у  Вінницькій області вітає зі святом, що підкреслює наші традиції, патріотизмта незламний дух українського народу!  Вишиванка — наша національна святиня. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Вишиту сорочку, вишитий рушник передають з роду в рід, бережуть як безцінну реліквію. Мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення до праці та боротьби. Бажаємо укріплення української ідентичності заради процвітання нашої держави.
23 Квітня, 2021 р., 15:05
«Взаємодія уповноважених органів з питань пробації з партнерськими організаціями щодо перенаправлення суб’єктів пробації, які потребують безоплатної правової допомоги або послуги, для забезпечення надання їм такої допомоги-є важливим інструментом підвищення якості безоплатної правової допомоги підобліковим особам»
09 Квітня, 2021 р., 12:23
Україна на даний час знаходиться на етапі формування національної моделі відновного правосуддя. Відновне правосуддя є новим підходом до реагування на протиправну поведінку та вчинення злочинів, який враховує інтереси громади, потерпілої особи та правопорушника. А тому, з метою забезпечення захисту прав неповнолітніх у контакті з законом-дітей-потерпілих від правопорушень та недбалого ставлення з боку дорослих, а також дітей-свідків злочинних діянь, начальником відділу Тульчинське бюро правової допомоги проведено тематичну зустріч з підобліковими особами та працівниками Тульчинського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області на якій обговорено питання впровадження в Україні інституту відновного правосуддя та важливість обізнаності громадян про доступ до безоплатної правової допомоги, як один з ключових моментів дотримання їх прав. Тульчинський районний відділ
29 Березня, 2021 р., 10:05
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію»)/
09 Березня, 2021 р., 08:44
Працівниками Тульчинського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено захід на тему «Права дітей та їх реалізація» під час чергового прийому громадян у Тульчинському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області. Під час заходу основну увагу акцентовано на вимогах виконання нормативно-правових актів Уряду України щодо захисту та реалізації прав дітей, а також попередження та захист від фізичного та психічного насильства, яке вчиняється в домашньому середовищі відносно дітей та неповнолітніх осіб. Також присутнім було роздано інформаційні буклети та проінформовано про те, куди їм звертатися за допомогою у випадку порушення їхніх прав.
25 Лютого, 2021 р., 12:05
Тульчинський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних, ініціативних та оптимістичних особистостей для здійснення волонтерської діяльності. Взаємодіючи із  уповноваженим органом з питань пробації  в Тульчинському районі, Ви допомагатимете особам (суб’єктам пробації), які в силу різних обставин, умисно чи із необережності вчинили кримінальні  правопорушення, за які їх засуджено до покарань не пов’язаних з  позбавленням волі. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь