Тульчинський РВ філії ДУ "Центр пробації" у Вінницькій області

28 Вересня, 2020 р., 09:32
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття. 
24 Вересня, 2020 р., 10:52
23 вересня 2020 року в приміщенні Тульчинського відділення поліції відбулася робоча зустріч старшого інспектора відділу пробації Алли Федорової з начальником відділу превентивної діяльності Олександром Валігурським. Метою зустрічі стало обговорення напрямків взаємодії відділу пробації та відділення Національної поліції під час здійснення контролю за засудженими в період строку їх перебування на обліку, проведення спільної профілактичної роботи спрямованої на попередження повторної злочинності серед громадян на обліку пробації, відвідування підоблікових за місцем проживання.
25 Серпня, 2020 р., 15:47
Відповідно до Положення про організацію діяльності волонтерів пробації, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 17.01.2017 № 98/5, передбачається, що діяльність волонтерів пробації здійснюється відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених Кримінально-виконавчим кодексом України, Законом України «Про пробацію» та нормативно-правовими актами, що регулюють організацію пробації.
20 Серпня, 2020 р., 15:19
Напередодні великого свята – Дня Незалежності України, працівниками уповноваженого органу з питань пробації спільно з працівниками відділу у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями та дітьми Тульчинської об’єднаної територіальної громади для громадян на обліку пробації організовано виховний захід «Ми — українці, ми — європейці». Адже саме в Україні знаходиться географічний центр Європи.
24 Липня, 2020 р., 14:49
24 липня 2020 року Тульчинський районний відділ філії Центру пробації у Вінницькій області отримав від волонтера, Директора установи «Центр духовної та соціально-психологічної реабілітації Джерело – життя» Ігоря Боковенка захисні маски та дезінфікуючий засіб. Така підтримка й допомога у забезпеченні засобами захисту відділу пробації є важливою для роботи працівників, які в умовах карантину працюють заради безпеки громади. Якщо ж Ви хочете стати волонтером пробації, то все, що Вам знадобиться звернутися за номером телефону 0433523220 та отримати детальнішу інформацію.
20 Липня, 2020 р., 14:05
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію») Уповноважені органи пробації працюють з такими категоріями громадян, як:
24 Червня, 2020 р., 16:07
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію») Уповноважені органи пробації працюють з такими категоріями громадян, як:
22 Червня, 2020 р., 11:27
У світі, в тому числі і в нашій країні, зростає кількість людей, які зловживають алкогольними напоями, що викликає психічну і фізичну залежність.  Тому, 22 червня 2020 року працівниками Тульчинського районного відділу філії «Центру пробації» у Вінницькій області проведено профілактичну бесіду для громадян на обліку пробації на тему: «Шкідливий вплив алкоголю». Захід мав на меті  виховання свідомого ставлення до свого здоров’я та здоров’я оточуючих як найвищої соціальної цінності, формування здорового способу життя, профілактика зловживанням алкоголем, формування почуття відповідальності за свої дії та вчинки. Проведення подібних заходів має спонукати засуджених до ведення здорового способу життя, що є однією з цілей служби пробації.
01 Червня, 2020 р., 15:18
01 червня 2020 року в рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей працівники Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області провели для неповнолітніх громадян на обліку пробації просвітницький захід на тему: «Твої права – твій захист». 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь