Тульчинський сервісний центр головного управління ПФУ у Вінницькій області

27 Грудня, 2018 р., 10:47
?? Я народилася 13.11.1961 р., на час досягнення віку 60 років мій стаж становитиме 22 роки. Чи зможу я оформити пенсію за свого чоловіка, який помер у 2015 році та мав стаж 35 років?
18 Грудня, 2018 р., 16:05
Жестова мова — це вид спеціального письма, який дає змогу позначати цілі слова, а також літери алфавіту певними жестами. Жестову мову для обміну інформацією використовують як люди з вадами голосових зв'язок та слуху, так і люди без таких вад. 
06 Грудня, 2018 р., 10:29
Умови призначення пенсії багатодітним матерям визначено пунктом 1 статті 115 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування». Зокрема, право на призначення дострокової пенсії за віком після досягнення 50 років мають жінки, які народили п'ятеро або більше дітей і виховали їх до шестирічного віку, за наявності не менше 15 років страхового стажу. Жінки, які мають трьох або чотирьох дітей, не належать до тих, кому законодавство надає право на призначення дострокової пенсії за віком.
30 Листопада, 2018 р., 10:13
Нагадуємо, що на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України почав функціонувати кабінет страхувальника (роботодавця), через який можна замовити довідки про трудовий та страховий стаж за лічені хвилини, що дає змогу економити час застрахованої особи та спростити процедуру отримання лікарняних та декретних з держбюджету. З метою інформування більшої кількості страхувальників про нові можливості веб– порталу, фахівці Тульчинського  об‘єднаного управління ПФУ  Вінницької області продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед бухгалтерських та кадрових служб підприємств, установ та організацій, а також фізичних осіб-підприємців Тульчинського та Немирівського району.
29 Листопада, 2018 р., 11:17
         Відповідно до ч. 4 ст. 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (із змінами) у тому разі, якщо застрахована особа після призначення пенсії продовжувала працювати, перерахунок пенсії здійснюється з урахуванням не менш, як 24 місяці страхового стажу, набутого після призначення (попереднього перерахунку) пенсії незалежно від перерв у роботі.
27 Листопада, 2018 р., 14:41
         Ще 06.02.2017 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо пенсійного забезпечення окремих категорій осіб із числа учасників антитерористичної операції».
27 Листопада, 2018 р., 10:57
У зв'язку з рішенням про введення воєнного стану Мінсоцполітики повідомляє, що усі державні установи, що відповідають за впровадження соціальної політики працюватимуть згідно звичайного графіку роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь