Тульчинський сервісний центр головного управління ПФУ у Вінницькій області

22 Листопада, 2018 р., 16:33
22 листопада 2018 року, заступником начальника фінансово-економічного відділу Наталією Афанащенко, головним спеціалістом відділу Людмилою Фенько, спільно з головним державним інспектором відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість  та інших нормативно – правових актів управління Держпраці у Вінницькій області Віктором Короленко, провідним спеціалістом - інспектором з праці юридичного відділу Тульчинської міської ради Олексієм  Ільчиком,  на території Тульчинського району   проведено інформаційно - роз’яснювальну роботу щодо переваг виплати легальної заробітної плати,  зміни  в пенсійному законодавстві.
21 Листопада, 2018 р., 12:54
Основними пріоритетами діяльності Пенсійного фонду України є своєчасне призначення, фінансування та виплата пенсій, коректне наповнення Реєстру застрахованих осіб та забезпечення додержання пенсійного законодавства. Але для своєчасного фінансування, виплати пенсій ні що інше так не впливає , як вчасно і в повній мірі сплачений єдиний соціальний внесок.
21 Листопада, 2018 р., 09:52
Пенсійний фонд України затвердив показник середньої заробітної плати (доходу) за вересень 2018 року, який застосовуватимуть під час призначення пенсій. Цей показник на одну застраховану особу становить 7 870 гривень 29 копійок. Його застосовуватимуть для визначення коефіцієнта заробітної плати за вересень 2018 року під час призначення пенсій відповідно до Закону України "Про загальнообов`язкове державне пенсійне страхування".
19 Листопада, 2018 р., 15:26
Для непрацюючих громадян він становитиме 1497 грн., був – 1435 грн. У зв’язку із зростанням прожиткового мінімуму пенсіонери вже у грудні отримають перераховані пенсії. Так, по Тульчинському об’єднаному управлінню Пенсійного фонду України Вінницької області набувають права на проведення перерахунку 28821осіб (із них 15497 по Тульчинському району та 13324 по Немирівському району), пенсії будуть перераховані  переважній більшості пенсіонерів.
19 Листопада, 2018 р., 12:52
17 листопада в Україні студенти відзначили своє свято – День студента. Це свято асоціюється з молодістю, романтикою і веселощами. В Україні свято встановлено згідно з Указом Президента № 659/99 від 16 червня 1999 р. Всім студентам бажаємо терпіння і працьовитості, щоб знання давалися вільно і легко, і щоб ви всі змогли себе реалізувати в подальшому житті!
16 Листопада, 2018 р., 14:41
Заступник начальника Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Алла Авраменко є частим гостем в студії КП «Редакція Тульчинського радіомовлення», забезпечуючи слухачів оглядом законодавчих змін у пенсійному законодавстві.
16 Листопада, 2018 р., 12:05
З метою роз’яснення можливостей та переваг користування Кабінетом роботодавця (страхувальника) на Веб-порталі Пенсійного фонду  (https://portal.pfu.gov.ua), фахівцями Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області продовжується інформаційно-роз’яснювальна робота з бухгалтерами та працівниками кадрових служб підприємств, установ та організацій Тульчинського та Немирівського районів.
15 Листопада, 2018 р., 10:11
14 листопада 2018 року на засіданні Уряду схвалено проект закону щодо удосконалення функціонування системи загальнообов'язкового державного соціального та пенсійного страхування, підвищення якості адміністрування та дисципліни сплати єдиного соціального внеску.
14 Листопада, 2018 р., 11:02
 Порядок визначення заробітної плати (доходу) для обчислення пенсії врегульовано статтею 40 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь