Тульчинський сервісний центр головного управління ПФУ у Вінницькій області

12 Листопада, 2018 р., 10:40
Чи матиме донька право на пенсію у зв’язку з втратою годувальника, якщо втрачено трудову книжку померлого батька?
08 Листопада, 2018 р., 09:17
За допомогою даного сервісу роботодавці можуть переглянути інформацію про забезпечення соціальних прав їхніх працівників, правильність подання звітів, сплату ЄСВ та заборгованість підприємства перед Фондом. Якщо права працівників порушено, у кабінеті страхувальника буде зазначено, скільком застрахованим особам з вини роботодавця не зарахували певний період до страхового стажу.
06 Листопада, 2018 р., 09:35
Пенсійний фонд України продовжує розширювати можливості веб-порталу електронних послуг. Відтепер на порталі функціонує кабінет страхувальника (роботодавця), в якому для працедавця доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав його працівників, про правильність подання звітності тощо.
02 Листопада, 2018 р., 08:32
Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України – сучасний спосіб надання інформації, дистанційного обслуговування громадян за допомогою сучасних електронних сервісів. Пенсійних фонд надає можливість кожному громадянину індивідуально здійснювати постійний контроль за даними, що впливають на його соціальні права. Кожна застрахована особа має можливість контролювати свою зарплату та майбутню пенсію, перевіряти факт сплати внесків своїм роботодавцем та суму, з якої вони перераховуються (доступ до інформації з їх облікових карток – довідки форми   ОК-5 та ОК-7). Перевагою веб-порталу електронних послуг фонду є, зокрема, можливість дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в управління (формування запитів на попередню підготовку документів, можливість подачі скарг, запис на прийом до фахівців Фонду). Також користувачі Веб-порталу за допомогою електронно-цифрового підпису (ключа ЕЦП) мають можливість заповнити звернення на призначення/перерахунок пенсії та надіслати його до підсистеми “Звернення”.
11 Жовтня, 2018 р., 09:29
Актуальною темою сьогодення є боротьба з виплатою заробітної плати у «конвертах», реалізація гарантій оплати праці та організація заходів недопущення виникнення заборгованості з виплати заробітної плати. Підприємства, установи, організації та громадяни — суб’єкти підприємницької діяльності — при виплаті заробітної плати повинні дотримуватись чинного законодавства, нести відповідальність за навмисне ухилення від сплати податків і порушення норм законодавства щодо виплати заробітної плати. Працівник, який отримує зарплатню в«конверті», виявляється повністю беззахисним перед роботодавцем. Дуже важливо, щоб громадяни усвідомили, що їх згода отримувати зарплату в «конвертах» позбавляє їх соціального захисту.
11 Жовтня, 2018 р., 08:55
10 жовтня 2018 року перший заступник начальника Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Олег Боровський взяв участь у робочій нараді щодо детінізації ринку праці в районі, яку провів голова Тульчинської РДА Віталій Чуба. В нараді взяли участь Тульчинський міський голова Валерій Весняний, уповноважена особа  ГУ ДФС у Вінницькій області Лілія Пастушенко,  керівники  структурних підрозділів РДА, інспектори управління Держпраці та ОТГ, поліції, голови сільських та селищних рад району.
10 Жовтня, 2018 р., 15:13
         9 жовтня 2018 року,  на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 вересня 2018 року №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення» головним  спеціалістом фінансово-економічного відділу Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Людмили Фенько, спільно  з старшим державним ревізором-інспектором відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Немирівського управління ДФС у Вінницькій області Артуром Яремчуком, головним державним інспектором  відділу  з    питань    додержання    законодавства   про   працю, зайнятість  та  інших  нормативно – правових   актів   управління   Держпраці  у  Вінницькій  області   Віктором Короленко та  провідним спеціалістом– інспектором   з праці юридичного відділу Тульчинської міської ради Олексієм Ільчиком проведено інформаційно-роз’яснювальну  роботу серед суб’єктів господарювання Тульчинського району щодо використання праці неоформлених  працівників  та  порушень  законодавства   про  працю (розповсюджено буклети  та інформаційні листи).     
10 Жовтня, 2018 р., 09:32
Запровадження сучасного сервісу СМС-інформування - це останні нововедення Пенсійного фонду України.
08 Жовтня, 2018 р., 12:00
       В Тульчинському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Вінницької області велика увага приділяється вдосконаленню форм інформаційно – роз’яснювальної роботи щодо надання у доступній, зрозумілій і зручній формі роз’яснень щодо можливостей отримати електронного пенсійного посвідчення для усіх категорій пенсіонерів, які отримують пенсійні виплати через Державний Ощадний банк України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь