Тульчинський сервісний центр головного управління ПФУ у Вінницькій області

04 Лютого, 2019 р., 11:14
Із внесенням змін до законодавства про пенсійне забезпечення вагомого значення набув страховий стаж. Саме наявність необхідних років страхового стажу визначає право особи на пенсійне забезпечення. Страховий стаж це період, за який сплачувались внески на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, у розмірі не менше мінімального. Для зарахування фізичним особам-підприємцям повного місяця до страхового стажу необхідно сплачувати ЄСВ в сумі, не меншій мінімального страхового внеску, а також не забути подати річну звітність про нарахування ЄСВ. Вкотре наголошуємо, що період, за який наявна заборгованість з єдиного соціального внеску, не буде зарахованим до страхового стажу до повного погашення боргу. Шановні підприємці та юридичні особи, в яких наявний борг зі сплати ЄСВ - сплатіть свої борги!!! Зробіть правильну "інвестицію" в своє майбутнє та майбутнє найманих працівників, що працювали у вас!!!
31 Січня, 2019 р., 10:23
Платниками збору з відшкодування витрат Пенсійного фонду України на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах є юридичні особи незалежно від форм власності, фізичні особи - підприємці, а також філії, відділення та інші відокремлені підрозділи платників податку, що не мають статусу юридичної особи, розташовані на території іншої, ніж платник збору, територіальної громади (крім платників, віднесених до четвертої групи платників єдиного податку, що визначені у підпункті 4 пункту 291.4 статті 291 глави 1 розділу XIV Податкового кодексу України ).
30 Січня, 2019 р., 14:47
Однією з основних тем сьогодення є боротьба з виплатою заробітної плати у «конвертах», реалізація гарантій оплати праці та організація заходів недопущення виникнення заборгованості з виплати заробітної плати. Виплата заробітної плати у «конвертах» послаблює соціальний захист працівників, зменшує надходження до бюджетів та державних соціальних фондів, тому легалізація заробітної плати, прихованої зайнятості на сьогодні є одним з пріоритетних напрямків роботи державних службовців. Так, 29.01.2019 року, працівники Тульчинського об‘єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області спільно з інспектором Держпраці Вінницької області, представниками Тульчинської РДА та Немирівського управління ГУ ДФС Вінницької області, було проведено рейд-дослідження дотримання норм трудового законодавства суб‘єктами господарювання. Під час рейду вкотре наголосили на необхідності дотримання норм трудового законодавства, оформленні трудових відносин з найманими працівниками та дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці. Найманим працівникам надали роз‘яснення щодо важливості легального працевлаштування, ознайомили з перевагами дистанційного отримання послуг завдяки електронному ресурсу Пенсійного фонду України веб-порталу та роздали тематичні інформаційні буклети.
30 Січня, 2019 р., 10:51
01.01.2019 року розпочався черговий етап електронного декларування в Україні. З метою завчасної підготовки до електронного декларування необхідно виконати такі дії: 1. Перевірити адресу електронної поштової скриньки, яка вказана у Вашому персональному кабінеті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. 2. Перевірити термін дії та працездатність Вашого електронного цифрового підпису (ЕЦП) для роботи з Реєстром. Для отримання інформації про термін дії ЕЦП треба завантажити посилений сертифікат особистого ЕЦП з веб-сайту акредитованого центру сертифікації ключів (далі-АЦСК), в якому Ви отримали ЕЦП. Після цього натиснути на сертифікат подвійним кліком лівої кнопки миші та у вікні, яке відкрилось, переглянути термін дії сертифікату ЕЦП. Необхідно, щоб на дату подання електронних документів до Реєстру сертифікат ЕЦП був діючий. У разі, якщо термін дії сертифіката сплинув, Вам необхідно звернутись до АЦСК та отримати новий ЕЦП. З переліком АЦСК Ви можете ознайомитись на сторінці https://portal.nazk.gov.ua у полі : « АЦСК». В разі отримання нового ЕЦП необхідно зайти на сторінку входу до Реєстру https://portal.nazk.gov.ua і скористатись посиланням : «Я загубив/змінив свій приватний ключ» та на електронну адресу, з якою Ви зареєстровані в Реєстрі надійде код відновлення. Виконавши запропоновані дії, Ви завчасно підготуєтесь до чергового етапу декларування в Україні, чим полегшите собі роботу з Реєстром. Також повідомляємо, що з рекомендаціями при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій можна ознайомитись за посиланням: https://nazk.gov.ua.
29 Січня, 2019 р., 15:36
29 січня поточного року відбулася зустріч начальника Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Алли Мельник та начальника Тульчинського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Вадима Поліщука з керуючим відділення Приватбанку Сергієм Пріяном.
28 Січня, 2019 р., 16:12
Тульчинський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області - запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних, ініціативних та оптимістичних особистостей для здійснення волонтерської діяльності.
28 Січня, 2019 р., 15:05
? Мені 54 роки. Чи матиму я право на грошову допомогу в розмірі 10 місячних пенсій у разі виходу на пенсію? Мій стаж 32 роки. Працювала вчителем, нині не працюю.
24 Січня, 2019 р., 11:51
? Одержую пенсію за вислугу років відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» як колишній співробітник органів внутрішніх справ (міліції). Розмір моєї пенсії перераховано з 1 січня 2016 року, проте перерахований розмір пенсії за 2016-2017 роки в 2018 році не виплачували. Чи буде здійснено таку виплату в 2019 році? ?? Виплату перерахованих колишнім співробітникам органів внутрішніх справ (міліції) сум пенсій за період із 1 січня 2016 року по 31 грудня 2017 року розпочато з січня 2019 року в такому порядку: ?? і 1 січня 2019 року по 31 грудня 2019 року — виплачується щомісяця окремою сумою 50% різниці між місячним розміром підвищеної пенсії та місячним розміром отриманої особою пенсії за період із 1 січня 2016 року по 31 грудня 2017 року; ?? і 1 січня 2020 року — щомісяця окремою сумою виплачується 100% зазначеної вище різниці до забезпечення повної виплати розрахованої суми.
24 Січня, 2019 р., 09:43
Для українських пенсіонерів сьогодні є два основних способи одержання пенсій – на пошті та відділеннях або банкоматах банків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь