Тульчинський РВ філії ДУ "Центр пробації" у Вінницькій області

19 Вересня, 2019 р., 16:12
18 вересня 2019 року відбулася спільна робоча зустріч начальника Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області області Руслана Колійчука та представника Тульчинського районного військового комісаріату. Основною ціллю зустрічі було узгодження порядку обміну інформацією щодо військовослужбовців, звільнених від відбування покарання з випробуванням, з метою забезпечення безумовного виконання судових рішень та здійснення нагляду за поведінкою таких осіб.
17 Вересня, 2019 р., 10:15
З нагоди відзначення в Україні Всенародного Дня батька, 16 вересня 2019 року у приміщенні Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області відбувся діалог з засудженим на тему: «Батько - захисник своєї сім’ї та своєї країни».
29 Серпня, 2019 р., 16:31
Раніше відповідальності за вчинення булінгу в Україні не існувало. У січні цього року набув чинності Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню). Відповідно, тепер за такі дії загрожує адміністративна відповідальність.
20 Серпня, 2019 р., 12:29
19 серпня працівники Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області організували робочу зустріч з представниками відділу у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями та дітьми Тульчинської об’єднаної територіальної громади.  
14 Серпня, 2019 р., 16:21
14 серпня в приміщенні Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області було організовано  бесіду для громадян на обліку пробації на тему: «Профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі».
06 Серпня, 2019 р., 15:30
В рамках договору про співробітництво та партнерство  між Тульчинським  районним відділом філії Центру пробації у Вінницькій області та Тульчинською районною філією Вінницького обласного центру зайнятості 6 серпня 2019 року для громадян на обліку пробації було організовано спільний захід на тему: «Послуги служби зайнятості – соціальна підтримка населенню».
31 Липня, 2019 р., 11:23
30 липня 2019 року головний спеціаліст Управління соціального захисту населення Тульчинської РДА Олена Лісевич, у рамках Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми організувала інформаційно - правовий захід на тему: «Торгівля людьми – це можна трапитись з кожним», для працівників Тульчинського районного відділу філії «Центру пробації» у Вінницькій області.
29 Липня, 2019 р., 14:18
Щорічно 28 липня в багатьох країнах проводиться Всесвітній день боротьби з гепатитом. У 2011 році Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) внесла цю дату у свій календар, таким чином Всесвітній день боротьби з гепатитом отримав офіційний статус. В цей день рекомендують проводити просвітницькі акції, розповідаюти людям про вірусні гепатити і захворюваннях, до яких вони призводять.
18 Липня, 2019 р., 16:00
З прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом удосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів», більш відомого як #Чужих Дітей Не Буває на уповноважені органи з питань пробації покладено обов’язок виконання адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, які полягають у виконанні особою, яка вчинила адміністративне правопорушення, оплачуваних робіт.
18 Липня, 2019 р., 15:57
За ініціативи Тульчинського районного відділу філії Центру пробації у Вінницькій області 17 липня 2019 року відбувся спільний робочий захід з Тульчинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. За участі начальника відділу соціальної роботи Центру Наталії Скибенко та психолога відділу пробації Анни Цюпко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь