СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ

25 Березня, 2022 р., 11:20
   З метою сприяння у захисті та забезпеченні прав цивільного населення, постраждалого внаслідок військової агресії Російської Федерація проти України, Тульчинська міська рада надає інформацію про сервіс (чатбот) «Юридичний порадник для ВПО», розробленого швейцарсько-українською Програмою EGAP та командою БФ «Право на захист» за підтримки Мінреінтеграції та Мінцифри.
22 Березня, 2022 р., 10:00
Уряд затвердив програму допомоги вимушеним переселенцям. Відсьогодні виплачуватимуть гроші людям, які зареєструвались у громадах. Із 30 березня можна буде реєструватися через «Дію»:
14 Березня, 2022 р., 14:26
  Держава не вимагатиме повертати суми грошових соціальних допомог, пільг та субсидій, отримані внаслідок автоматичного продовження на час воєнного стану
14 Березня, 2022 р., 12:46
Уряд ухвалив рішення, яке дозволяє родинам під час воєнного стану використовувати кошти грошової компенсації «пакунку малюка» на будь-які необхідні товари!
12 Березня, 2022 р., 16:47
   Марина Лазебна, Міністр соціальної політики  України, повідомила, що спеціальний механізм виплати грошових допомог, пільг та субсидій буде застосовано у окремих містах та районах 7 областей.
15 Лютого, 2022 р., 16:50
Щороку з нагоди відзначення Дня виведення військ з Афганістану та вшанування всіх учасників бойових дій на території інших держав, проведена зустріч з воїнами-афганцями, які проживають на території Тульчинської міської територіальної громади аби дізнатися про найбільш болючі соціальні проблеми та за визначити можливості їх вирішення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь