УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

02 Грудня, 2022 р., 15:25
Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій.
02 Грудня, 2022 р., 12:11
Сьогодні відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. Саме 2 грудня 1949 року прийняли Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами. Щороку 2 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства.
15 Листопада, 2022 р., 08:38
Тульчинська територіальна громада повідомляє, що ВТО ВФСТ «Колос» спільно з польським партнером Фундацією «Братерство» та Міжнародною громадською організацією «Україна-Польща-Німеччина» при підтримці муніципалітету міста «Криниця- Здруй» організовує табір для дітей.
08 Листопада, 2022 р., 16:17
З 01.01.2023 року припиняється виплата деяких видів компенсацій особам які здійснюють догляд за родичами похилого віку або особами, які не здатні до самообслуговування, а саме:
04 Листопада, 2022 р., 14:19
     Щиро вiтaю iз професiйним святом людей, якi обрaли для себе спрaвою життя нелегку i гумaнiстичну мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльствi.
02 Листопада, 2022 р., 16:09
   У зв’язку із веденням активних бойових дій на території нашої країни, наявні реальні загрози життю та здоров’ю людей, осіб з інвалідністю та осіб похилого віку змушені були шукати прихисток в закладах системи соціального захисту населення .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь