Новини

15 Березня, 2017 р., 10:15
Вчора, 14 березня, Верховна Рада прийняла законопроект щодо особливостей добровільного об’єднання територіальних громад, розташованих на територіях суміжних районів (№5520). Це дозволить провести перші вибори у низці вже об’єднаних громад.
14 Березня, 2017 р., 12:01
15 березня 2017 року о 16:00 у приміщенні центральної районної бібліотеки за адресою м. Тульчин, вул. Незалежності, 8 відомі українські письменники та видавці Брати Капранови презентують новий історичний роман "Забудь-річка"  
10 Березня, 2017 р., 16:12
Кабінет Міністрів України на засіданні у п'ятницю ухвалив постанову "Про затвердження Порядку та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань" для забезпечення механізму реімбурсації на ліки проти серцево-судинних захворювань, цукрового діабету ІІ типу та бронхіальної астми на місцях.
10 Березня, 2017 р., 15:05
Професійне свято – День землевпорядника - відзначається в Україні щорічно у другу суботу березня з 1999 року, коли таким чином Указом Президента № 1556/99 була підтримана ініціатива Державного комітету України з земельних ресурсів і Спілки землевпорядників України.
10 Березня, 2017 р., 12:34
Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Навесні торішня трава швидко висихає і легко загоряється від сірника, цигарки. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб. Дуже часто вогонь виходить з-під контролю людини. Такі пожежі швидко поширюються, особливо у вітряні дні. Вони завдають шкоду як господарствам так і лісовим насадженням. Зупинити вогонь, що набрав сили, буває  дуже непросто.        
09 Березня, 2017 р., 15:57
9 березня 2017 року в м. Тульчині біля пам’ятника Т.Г.Шевченку відбувся урочистий мітинг з нагоди 203-ї річниці від дня народження Кобзаря. В заході взяли участь голова райдержадміністрації Микола Підболячний, голова районної ради Олексій Авраменко, голова Тульчинської міської ОТГ Валерій Весняний, керівники, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ і організацій міста, навчальних закладів, громадських формувань тощо.
09 Березня, 2017 р., 09:12
   25 лютого, у СК «Колос» фінішував чемпіонат області з футзалу серед аматорів. На фінальному етапі змагалися шість команд. Їх відбирали серед 24 учасників протягом місяця у попередніх змаганнях. Ігри викликали інтерес у вболівальників, яких зібралося близько двох сотень.
07 Березня, 2017 р., 11:16
 Дорогі, жінки!  Сердечно вітаю вас із прекрасним святом – Міжнародним жіночим днем – 8 Березня! Починається весна, оживає природа, народжуються нові надії. Важко було б знайти більш чудову нагоду, аби висловити вдячність Жінці, яка несе в собі продовження життя і без якої не було б у світі стільки любові й тепла.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь