Новини

04 Травня, 2017 р., 09:09
28 квітня на базі Тульчинської загальноосвітньої школи-інтернат I-III ст.. ліцей Тульчинським районним сектором ДПРЧ – 14 було проведено показове навчання з локалізації віртуально змодельованої ситуації по гасінню пожежі та евакуації школярів та курсантів даного навчального закладу.
04 Травня, 2017 р., 08:37
Нині Тульчин і Тиманівка входять до однієї об’єднаної територіальної громади. Так сталося, що в період виборів ніхто з тиманівчан до міської ради не потрапив, обов’язок представляти інтереси мешканців села взяли на себе депутати, які були першими у списку своїх політсил - Геннадій Попівкер (Радикальна партія Олега Ляшка) та Віталій Процепко (БПП “Солідарність”).
03 Травня, 2017 р., 14:12
Уночі з 28 нa 29 квітня під чaс несення військової служби в зоні AТО в рaйоні Попaсної зaгинув Михaйло Лисaк з м. Гнівaнь Тиврівського рaйону.В місті оголошено триденний трaур – з 1 по 3 трaвня.
28 Квітня, 2017 р., 14:29
Сьогодні ми спостерігаємо, як занепадають села України, як вони зникають із географічної карти нашої держави. Тому й не хочеться, щоб наше село стало одним з таких. Адже без відродження села не можливе й відродження України.
28 Квітня, 2017 р., 14:23
Відповідно частини першої, частини третьої, частини дев’ятої статті 23 Закону України «Про місцеві вибори» затвердила  склад дільничних виборчих комісій на перших виборах старост сіл, селищ 14 травня 2017 року
28 Квітня, 2017 р., 12:31
Міжнародна організація праці (МОП) оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці з метою привернення уваги світової громадськості до масштабів проблеми та, до створення і просування культури охорони праці, яка може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці. У 2017 році Всесвітній день охорони праці буде проводитися під гаслом «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці».
27 Квітня, 2017 р., 18:29
Кaбінет Міністрів Укрaїни прийняв рішення, що дозволяє громaдянaм, які зa результaтaми опaлювaльного сезону зекономили житлові субсидії нa гaз і електроенергію, отримaти грошову компенсaцію до 1 вересня 2017 року.
26 Квітня, 2017 р., 11:33
26 квітня, у 31-ю річницю катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції, в Україні вшановують пам'ять жертв трагедії. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь